Dizi Haberleri

The Suicide Squad Ekibinden Peacemaker’a Özel Dizi Geliyor

Henüz John Cena’nın canlandırdığı Peacemaker‘ı beyaz perdede izleme şansı bulamadık ama HBO Max, karakter için özel dizi siparişi verdi bile.

DC FanDome etkinliği sırasında yeni The Suicide Squad filmi hakkında ilk bilgiler gün yüzüne çıkmıştı. Fragmanda sürüsüne bereket karşımıza çıkan süper kötülerin ardından yapılan soru-cevap panelinde, merak ettiklerimiz de biraz olsun cevaplanmıştı. Öte yandan James Gunn’ın oluşturduğu devasa kadroda ön plana çıkan ya da bu durumda karakteri merak edilen oyunculardan biri de John Cena.

Kendisi kafayı iyilik ve doğruluk ile bozmuş, etrafa yargı dağıtabilmek adına her şeyi yapabilecek kafadan çatlak bir süper kahramanı canlandırıyor. Ama süper kahraman demek pek doğru olmaz. İyiliğin yanında savaşayım derken, kullandığı şiddet nedeniyle bir süper kötü bile olabilir.

Bu karakterimizin ismi Peacemaker. John Cena ve James Gunn’ın ilk açıklamalarına göre de oldukça matrak bir karakter olacak. Daha film yayınlanmadı ama karaktere olan övgüler o kadar çok ki…

Bu söylemler doğru yere yönelmiş olacak ki HBO, isteğe bağlı yayın platformu olan HBO Max‘te yayınlaması için bir Peacemaker dizisinin siparişini verdi. 8 bölümlük dizinin senaryosunu, pilot bölümünü James Gunn üstlenecek ve John Cena, Peacemaker rolüyle karşımızda olacak.

Dizinin bir yayın tarihi yok. Çekimlerinin 2021 yılının sonlarına doğru başlanacağı belirtiliyor. Gunn, pandeminin rahatlamasının ardından söz verdiği üzere Guardians of the Galaxy Vol. 3 filmi için çalışmaya başlayacak. Guardians sonrasında HBO Max’te yayınlanacak Peacemaker dizisini çekeceğini dile getirdi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.