Dizi Haberleri

The Rings of Power 2. Sezonda Daha Fazla Kötü Karakter Göreceğiz

Amazon Prime’ın büyük ses getiren dizisi The Rings of Power birinci sezonu 2022 yazında izleyicilerle buluştu ve beklenenden fazla ilgi gördü. İlk sezonun ardından, dizinin ikinci sezonu için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Morfydd Clark‘ın verdiği bilgilere göre, yeni sezon bizi birçok yeni kötü karakterle buluşturacak.

Yıldız Morfydd Clark’dan İkinci Sezon Sözleri

Clark, “İkinci sezon hakkında ne söyleyebilirim? Çok sayıda yeni kötü adam olduğunu söyleyebilirim ki bu bizi heyecanlandırıyor, kötü adamlara bayılırım.” açıklamasıyla izleyicilere ipucu veriyor. Bu açıklama, yeni sezonun daha karmaşık ve heyecan dolu bir hikayeye sahip olacağını gösteriyor.

Twitter’da gör

İkinci Sezon Konusu ve Gelişmeler

Birinci sezonun sonunda Sauron‘un kimliği belli olmuş, Galadriel, Elrond ve Celebrimbor‘un elf Güç Yüzükleri‘ni oluşturma çabaları devam etmişti. Sauron ise Mordor’a doğru ilerliyordu. İkinci sezon, bu gelişmelerin ardından yaşanacak olaylara odaklanacak.

İkinci Sezon Oyuncu Kadrosu

Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charlie Vickers, Robert Aramayo ve daha birçok önemli ismin, bir karakter dışında, ikinci sezon için geri dönmesi bekleniyor. Joseph Mawle’ın ork babası Adar rolünden ayrılmasıyla rol Sam Hazeldine tarafından devralındı. Ayrıca, on dört yeni oyuncu da kadroya katıldı.

Sonuç

Amazon Prime’ın büyük bütçeli yapımı The Rings of Power’ın ikinci sezonu, birinci sezonun hikayesini genişletmeyi hedefliyor. İzleyiciler, yeni kötü karakterlerin yanı sıra devam eden epik hikaye için sabırsızlanıyor. The Rings of Power tutkunları için heyecan verici günler yaklaşıyor!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.