Dizi Haberleri

The Last of Us, Neredeyse Animasyon Film Oluyormuş

The Last of Us yıldızı Jeffrey Pierce, video oyunu uyarlamasının bir canlı aksiyon dizisi yerine neredeyse bir animasyon filmi olacağını doğruladı.

The Last of Us dizisinden Jeffrey Pierce geçtiğimiz günlerde, HBO’da yayınlanan canlı aksiyon dizisinin neredeyse bir animasyon filmi serisi olacağını açıkladı.

Jeffrey Pierce
Jeffrey Pierce

Perry karakterini canlandıran Pierce, Entertainment Weekly ile yaptığı bir röportajda video oyunu uyarlamasının doğuşundan bahsetti.

Ne kadar iyi olursa olsun, asla harika bir film olmayacaktı. İki saatlik bir sürede 14 – 17 saatlik bir hikayeyi nasıl anlatacaksınız? Sonra bunun bir noktada animasyon film serisi olabileceği hakkında bir konuşma olduğunu düşünüyorum ve ilk başta bunun iyi olduğu düşünüldü ama o aşamayı geçtik.

Pierce ayrıca The Last of Us’ın sinema uyarlamasının da senaryo okuma aşamasına kadar geldiğini doğruladı ancak başka hangi oyuncuların projede yer aldığı hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

The Last of Us

The Last of Us uyarlaması ilk olarak 2014 yılında duyurulmuştu ve birkaç yıl sonra geliştirme cehenneminde sıkışıp kaldı. Spider-Man yönetmeni Sam Raimi süreci denetlemek için imzayı attığında prodüksiyon yeniden ivme kazandı ancak bunun da yanlış bir başlangıç olduğu kanıtlandı. Sonrasında The Last of Us nihayetinde bir TV dizisi olarak yeniden projelendirildi.

The Last of Us Yapımındaki Mantar Fikri Gerçeğe Dönüşebilir Mi?

Video oyununun yardımcı yönetmeni Neil Druckmann, o zamandan beri Sam Raimi’nin The Last of Us filminin neden hiç gerçekleşmediğini kısaca açıklayarak suçu, yapımı “daha büyük ve daha seksi” bir şeye dönüştürmeye çalışan Sony stüdyo yöneticilerine yükledi.

The Last of Us’ı bu haliyle sevdim ancak bir animasyon filmine de hayır demem.

Kaynak: CBR

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.