Dizi Haberleri

The Boys’un 3. Sezonu Onaylandı

Amazon Prime, henüz ikinci sezonu yayınlanmamış olan The Boys için üçüncü sezon siparişini verdi. Ayrıca dizi için bir de yan program duyuruldu.

Garth Ennis ve Darick Robertson tarafından yaratılan The Boys, Amazon Prime aracılığıyla dizi haline getirilmiş ve fazlasıyla da övgü toplamıştı. İkinci sezonu 4 Eylül’de başlayacak olan The Boys’un üçüncü sezonunun da siparişi verildiği ortaya çıktı.

Dizi yine Amazon ve Sony Television ortak yapımı olarak hazırlanacak. İlk iki sezonu hazırlayan Seth Rogen ve Evan Goldberg yine yapımcılığı üstlenirken, serinin sorumluluğu yine Eric Kripke’ye ait olacak. Elbette orijinal kadro aynen devam edecek.

İlgili Makaleler

Buna ek olarak Aisha Tyler’ın sunuculuğunu üstleneceği Prime Rewind: Inside The Boys isimli bir yan program açıklandı. Bu programda, bölüm sonrası oyuncuların, yazarların ve yönetmenlerin oturup bölüm kritiği yapacağı açıklandı.

Eric Kripke’nin açıklamasına göre, serinin üçüncü sezonu pandeminin gidişatına göre 2021’nin ilk çeyreği içinde çekilecek. Elbette gecikme ve ertelenme durumları da söz konusu olabilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.