Sinema Haberleri

Keanu Reeves, Wolverine Olma İsteğini Bir Kez Daha Dile Getirdi

Son yıllarda çektiği sinema filmleriyle yeniden yükselişe geçen ve gönlümüze taht kuran Keanu Reeves, birkaç yıl önce sorulan benzer bir soruya benzer bir yanıt verdi.

Bu açıklama bir istekten çok aslında bir temenni. Yeni filmi Bill & Ted için SiriusXM sitesine röportaj veren Keanu Reeves, yıllardır canlandırmayı hayal ettiği süper kahramanın Wolverine olduğunu bir kez daha açıkladı.

Bill & Ted filmindeki rol arkadaşı Alex Winter ile birlikte röportaja katılan Reeves, bu rol için kapının çoktan kapandığını dile getirirken, “Artık çok geç. Güzel bir biçimde dolduruldu. Şu an için bu durumdan memnunum.” sözlerine yer verdi.

Keanu Reeves, Wolverine Rolüne Talip!

Reeves, birkaç yıl önce de benzer bir röportajda imkan tanınsaydı sinemada Wolverine karakterini canlandırmak istediğini söylemişti. O zamanki soru “Batman mi olmak isterdiniz, Wolverine mi?” yönünde sorulmuş ve Reeves’in cevabı Logan’dan yana olmuştu.

Bildiğiniz üzere Wolverine karakteri, 20 yıla yakın bir süre boyunca Hugh Jackman tarafından başarıyla beyaz perdeye taşındı. 2017 tarihli Logan filmiyle Wolverine karakterine de veda etmiştik. Fox markası altındaki X-Men karakterleri de anlaşmadan sonra Disney’e geçmişti. Disney’in şu an için X-Men karakterlerini MCU filmlerine dahil etme gibi bir planı yok. Olsa da Keanu Reeves bu rol için artık çok yaşlandı.

Gerçi ünlü oyuncunun bir Marvel filminde rol alması için çeşitli görüşmelerin de sürdürüldüğü biliniyor. Bir dönem The Eternals filmiyle adı anılmıştı. Ayrıca Gunn’ın çekeceği Guardians of the Galaxy Vol. 3 filminde Warlock’u canlandırması için teklif götürüldüğü de söylenmişti. Nasıl olur bilemiyorum ama doğru zaman geldiğinde Reeves’i de MCU filmlerinden birinde göreceğimizi hissediyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.