Dizi Haberleri

The Book of Boba Fett Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

The Mandalorian dizisi ile yıllar sonra ekrana dönen Boba Fett‘in bağımsız dizisi The Book of Boba Fett‘ten poster yayınlandı. Poster ile birlikte dizinin yayın tarihini de öğrenmiş olduk.

Disney+, Lucasfilm‘in sabırsızlıkla beklenen The Book of Boba Fett dizisinden poster paylaştı. Boba Fett‘i, Jabba‘nın sarayındaki tahtta otururken gördüğümüz posterde, dizinin yayın tarihi 29 Aralık 2021 olarak duyuruldu.

Jon Favreau, Robert Rodriguez ve Dave Filoni‘nin geliştirdiği The Book of Boba Fett, The Mandalorian‘ın 2. sezonunun bitiminden devam edecek. Sezonun son bölümünde Boba Fett (Temuera Morrison) ve Fennec Shand‘in (Ming-Na Wen) Tatooine‘de bulunan Jabba‘nın sarayına gittiğini, Fett‘in Bib Fortuna‘yı öldürdükten sonra tahta oturduğunu ve Shand‘in de yanında yer aldığını izlemiştik.

Temuera Morrison ve Ming-Na Wen‘in rollerine geri döneceği diziden heyecanla bahseden Robert Rodriguez, “Dizi aklınızı başınızdan alacak. Tüm söyleyebileceğim bu. Boba çok fazla teslimat yapacak. İnsanlar bunu gördüklerinde çok heyecanlanacaklar.” diyor. Dizi haberini aldığımızdan beri biz de heyecanlıyız. Umarım The Mandalorian kadar başarılı bir seri ile karşılaşırız.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.