Dizi Haberleri

Temuera Morrison, Mandalorian’ın 3. Sezonu İçin Telefon Beklemiş

Boba Fett ve tabii ki Jango Fett rolüyle, Star Wars takipçilerinin gönüllerinde taht kuran Yeni Zelandalı Temuera Morrison, Mandalorian’ın yeni sezonunda yer alacağını beklemiş. Ama kimse aramamış.

Star Wars yapımlarında, yan karakterleri canlandıran bazı oyuncular var ki, sıkı takipçileri için çok özel bir yere sahip. Bunlardan liste başını çeken isimlerden biri de Temuera Morrison. Mandalorian’ın 2. sezonunda Boba Fett rolüyle karşımıza çıkan ve sonrasında kendi dizisine sahip olan Morrison, yeni Mando sezonunda neden yer almadığını şakayla karışık bir dille cevaplandırdı.

SUPANOVA Comic Con & Gaming etkinliğinde yer alan Temuera Morrison, yeni Mandalorian sezonu hakkında da ufak bir röportaj verdi. Comicbook.com adresinde de kendisine genişçe yer bulan haberde, Morrison’ın şu sözlerine yer verildi;

Mandalorian’ın 3. Sezonu’nda da olmam gerekiyor ama beni kimse aramadı. Yeni Zelanda’da oturmuş telefon bekledim, bekledim ve vazgeçmenin eşiğine geldim. Mando denen adam benim dizimde, benden birkaç bölüm çaldı… Eminim ki bu adam benden rol çalıyor. Ama bir şey diyemem. Sonuçta ben yazar değilim, sanırım bunlara katlanmak zorundayım.

Temuera Morrison, Neden Mandalorian’ın 3. Sezonunda Yer Almadı?

Bilmeyenler için tabii bu açıklamayı biraz açmakta fayda var. Morrison, kendine has mizaha sahip oyunculardan biri. Aslında bir serzenişte bulunmuyor. Biraz laf sokmakla karışık, işi şakaya vuruyor. Book of Boba Fett’in son bölümlerinde Din Djarin ve Grogu, Boba Fett’e yardıma koşarak hikâyeyi bir nevi kendi üzerlerine almıştı. Morrison, hikâyenin bu kısmına bir gönderme yapıyor.

Mandalorian’ın son sezonunu izlediyseniz, Mandalore gezegeni için yolu takip eden, etmeyen herkesin savaşa girdiğini görmüşsünüzdür. Burada Boba Fett’in eksikliğini görmüş olmak garip gelmiş olabilir. Ancak karakterin bu gezegen ve öğreti ile çok fazla bağı olmadığı düşünüldüğünde de, hikâyede yer almaması mantıklı gelecektir.

Öte yandan Filoni ve Favreau, Boba Fett ile olan ilişkilerinin bitmediğini daha önce de dile getirmişti. Ahsoka dizisinde bu karakteri görmemiz pek olası değil ancak Filoni’nin yönetmenliğinde çekilecek Mando-verse olarak anılan filmde Fett önemli bir yer kaplayacaktır diye düşünüyorum.

Sadece zamana bırakmak lazım.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.