Dizi Haberleri

SyFy’ın Chucky Dizisi 2. Sezon Vizesini Aldı

Korku klasiği Child’s Play‘den uyarlanan Chucky dizisi 1. sezon finalini bugün yapıyor. USA Network ve SyFy ortak yapımı olan serinin 2. sezon onayını da aldığı ortaya çıktı.

Variety’nin haberine göre; Chucky efsanesini ekrana taşıyan dizinin yaratıcısı, üstlenici ve idari yapımcısı Don Mancini, ikinci sezonda da Chucky‘nin iplerini çekecekleri için heyecan duyduklarını açıkladı.

Bugüne kadar Chucky‘nin 7 filmini yazan ve 3’ünü yöneten Don Mancini, 2. sezon duyurusunu şu sözlerle yaptı:

“Chucky’yi her zamankinden daha büyük bir şekilde ekrana getirirken verdikleri inanılmaz destek ve rehberlikleri için ortaklarımız ABD, SYFY ve UCP’ye çok teşekkür ederiz. Ve Chucky’nin hayranlarına bir mesajı var: Bu daha bitmedi. 2022’de arkanızı kollasanız iyi olur!”

Mancini’ye yapımın kadrosunda David Kirschner, Nick Antosca, Alex Hedlund ve Harley Peyton eşlik ediyor. SyFy‘da yayınlanan Chucky dizisinde Zackary Arthur, Björgvin Arnarson, Alyvia Alyn Lind ve Teo Briones rol alırken, filmlerde olduğu gibi Chucky‘yi Brad Dourif seslendiriyor. Oyuncu kadrosunda Devon Sawa ve Jennifer Tilly de bulunuyor.

Sezon finali 30 Kasım‘da yayınlanan Chucky serisinin ilk sezon bölümleri Peacock‘ta da izlenebilecek. 2. sezon ise 2022‘de izleyici karşısına çıkacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.