Dizi Haberleri

Sweet Tooth Dizisinin İkinci Sezonu Onaylandı

Netflix’in aynı isimli Vertigo imzalı çizgi romanından uyarladığı Sweet Tooth dizisi, ikinci sezonuyla maceralarına kaldığı yerden devam edecek. 

İkinci sezonu birer saatlik 8 bölümden oluşacak ikinci sezonda Jim Mickle, yürütücü yapımcı, senarist, yönetmen ve dizi sorumlusu olarak geri dönüyor.

Mickle, dizinin ikinci sezon onayı almasıyla ilgili şunları söyledi;

Dünyanın dört bir yanındaki insanların geyik çocuğumuza nasıl aşık olduğunu deneyimlemek heyecan verici ve oldukça iç açıcıydı. Netflix ile işbirliğimizi sürdürmek ve Gus ile arkadaşlarını olağanüstü yolculuklarını devam ettirmek için daha heyecanlı olamazdık.

Mickle ile beraber Team Downey’den Susan Downey, Robert Downey Jr., Amanda Burrell ve Linda Moran yürütücü yapımcı olarak ikinci sezona devam ediyor. Team Downey’den Evan Moore ise yapımcı olarak yeni sezona geri dönüyor. Oanh Ly (Chilling Adventures of Sabrina) da ikinci sezonda yürütücü yapımcı olarak yer alacak.

Sweet Tooth’un ilk sezonu ilk dört haftasında 60 milyon hanede izlendi. Biz de diziyi izleyip görüşlerimizi belirtmiştik.

Sweet Tooth’un oyuncu kadrosunda Christian Convery (Gus), Nonso Anozie (Tommy Jepperd), Adeel Akhtar (Dr. Aditya Singh), Aliza Vellani (Rani Singh), Stefania LaVie Owen (Bear), Dania Ramirez (Aimee Eden), Neil Sandilands (General Abbot), Will Forte (Father) ve James Brolin (Anlatıcı) yer alıyor.

Sweet Tooth Konusu

On yıl önce yaşanan “Büyük Çöküş” dünyanın altını üstüne getirerek gizemli bir şekilde “melezlerin” ortaya çıkmasına yol açar. Bebekler yarı insan, yarı hayvan olarak doğmaya başlar. Melezlerin virüsün sonucu mu yoksa sebebi mi olduğundan emin olamayan birçok insan korkuya kapılarak onları avlar.

Gözlerden uzaktaki orman evinde güvenli bir şekilde on yıl yaşayan Gus (Christian Convery) adlı melez bir geyik-çocuk, beklenmedik şekilde Jepperd (Nonso Anozie) adlı yalnız bir gezginle arkadaşlık kurar. Bu ikili, Amerika’dan geriye kalan topraklarda olağanüstü bir maceraya çıkarak Gus’ın kökeni, Jepperd’ın geçmişi ve yuva denen şeyin gerçek anlamı hakkındaki sorulara yanıt arar. Ama onların hikâyesi beklenmedik müttefiklerle ve düşmanlarla doludur. Gus kısa süre içinde ormanın dışındaki yemyeşil ve tehlikeli dünyanın hayal dahi edemeyeceği kadar karmaşık olduğunu öğrenir.

Jeff Lemire’ın DC çizgi roman serisinden uyarlanan SWEET TOOTH‘un yürütücü yapımcılığını Jim Mickle, Beth Schwartz, Robert Downey, Jr., Susan Downey, Amanda Burrell ve Linda Moran üstleniyor.

Dizinin ilk sezonunu hemen www.netflix.com/sweettooth adresinden izleyebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.