Dizi Haberleri

Stranger Things Dizisinin 4. Sezon Çekimleri Tamamlandı

Netflix‘in sevilen gerilim serisi Stranger Things‘in 4. sezon çekimleri tamamlandı. Merakla beklenen sezonun bölümleri nihayet düzenlenme aşamasında…

Duffer kardeşlerin geliştirdiği Stranger Things dizisinin yeni sezon çekimleri sona erdi. Hayranları sevindiren haberi seride Will Byers‘i canlandıran Noah Schnapp verdi. Hayran hesabı Stranger Things Spoilers‘ta yayınlanan röportajda Noah Schnapp, “Geçen hafta çekimleri bitirdik. Uzun zamandır çekimlerdeydik ve sonunda tamamladık.” dedi. Schnapp, yeni bir teaserın da hazırlandığını açıkladı.

Gecikmede Tek Suçlu Covid-19 Salgını Değil

Yeni sezon çekimlerinin uzamasıyla ilgili olarak konuşan yönetmen Shawn Levy, “Çok geç kaldık. Ben de Duffer kardeşler de 4. sezonu dünyayla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. Bu kadar zaman alması Covid ve pandeminin ortaya çıkmasından da önce, dördüncü sezonun şimdiye kadar yaptığımız en iddialı, sinematik ve destansı olacak şekilde planlanması oldu. 4. sezonun karmaşıklığı, bir salgının engelleri ve zorluklarını yaşamadan önce bile çok zaman alıyordu. Çünkü beklemeye değer.” açıklamasında bulundu.

Amybeth McNulty (Vickie), Myles Truitt (Patrick), Regina Ting Chen (Ms. Kelly) ve Van Dien (Chrissy) adlı oyuncuların da dahil olduğu yeni sezonun yeni kısa tanıtım videosu hazırlık aşamasında olan Stranger Things dizisi 2022‘de Netflix ekranlarına dönecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.