Dizi Haberleri

Star Wars’tan Dizi Bombardımanı – Ahsoka, Rangers of the New Republic, R2D2 – C3P0 ve The Acolyte Dizileri Geliyor!

Star Wars‘un ilk dizisi The Mandalorian yolu açtı. Mando ve Groug‘un macerasıyla kalbimizi fetheden serinin iki yan dizisi çekilecek: Ahsoka ve Rangers of the New Republic. High Republic döneminde geçen The Acolypte dizisinin dışında R2D2 ve C3P0‘ya da özel seri geliştirilecek.

George Lucas’ın yarattığı evrenin hayranlarını heyecanlandıran haber Star Wars‘un başındaki Kathleen Kennedy‘den geldi. Disney Investor Call 2020‘de konuşan Kennedy, The Mandalorian‘ın yan dizileri Ahsoka ve Rangers of the New Republic‘i duyurdu. Jon Favreau ve Dave Filoni iki dizinin de yapımcılığını üstleniyor.

Daha Çok Ahsoka, Daha Çok Mutluluk

Star Wars: The Clone Wars‘tan sonra The Mandalorian‘ın 13. bölümü The Jedi‘da kanlı canlı karşımıza çıkan Ahsoka Tano, Pedro Pascal‘ın canlandırdığı Din Djarin ve Grogu‘ya arayışlarında yardımcı olmuştu. Işın kılıçlarıyla dövüşlerine ve karizmasına hayran kaldığımız Ahsoka Tano kendi dizisiyle ekrana gelecek. Rosario Dawson‘ın canlandırdığı Ahsoka‘nın dizisi The Mandalorian zaman periyodunda geçecek ve Disney+‘ta yayınlanacak.

Yeni Cumhuriyet’in Muhafızları Kimler Olacak?

The Mandalorian‘dan çıkan ikinci yan dizi ise Rangers of the New Republic oldu. Mandalorian‘ın zamanında geçeceği belirtilen dizide hangi karakterlerin başrolde olacağı bilinmiyor. Bu yapımda The Mandalorian‘ın yeni sezonunda Yeni Cumhuriyet’te mareşal olan Cara Dune‘u (Gina Carano) görebiliriz belki, ne dersiniz? Bu dizide tabii ki Disney+‘ta yayınlanacak ancak 2022‘den önce yayınlanması mümkün görünmüyor.

R2D2 ve C3P0’nun Da Kendi Dizileri Olacak

Star Wars‘un dizi bombardımanı bununla da kalmadı. Çok çok uzak galaksinin en sevilen droidleri de kendi maceralarıyla ekrandaki yerlerini alacaklar. Star Wars‘un ikonik ikilisi R2D2 ve C3P0, sadece kendilerinin bildiği gizli bir göreve çıkarken destansı bir yolculukta yeni bir kahramana yol gösterecek.

Bir Dizi de High Republic Döneminden: The Acolyte

Öte yandan duyurulan yeni Star Wars yapımlarından biri de The Acolyte oldu. Russian Doll‘un yaratıcılarından Leslye Headland‘e teslim edilen The Acolyte, High Republic döneminin sonlarında geçen, gizem-gerilim tarzı bir dizi olacak.

Star Wars‘un Lando Calrissian‘ın macerasını anlatacağı Lando dizisini ise Justin Simien‘in geliştireceği duyuruldu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.