Dizi Haberleri

Star Wars’u Daha da Genişleten Disney, İki Yeni Dizinin 2024’te Geleceğini Doğruladı

Star Wars dizi evreninde son olarak Ahsoka‘yı hayranlarla buluşturan Disney, 2024 yılında yayınlamayı planladığı yeni Star Wars canlı aksiyon diziler hakkında açıklama yaptı.

Star Wars: The Acolyte

Disney‘in web sitesinden yapılan bilgilendirmede, canlı aksiyon diziler Star Wars: The Acolyte ve Star Wars: Skeleton Crew, 2024 yılında izleyicilerle buluşacak.

Star Wars: The Acolyte, High Republic döneminin ilk canlı aksiyon anlatımı olarak ikonik serinin tarihçesinde öncü bir adım olacak. Star Wars filmlerinde çok az değinilen High Republic dönemini keşfetmek, yaratıcı ekibe geniş Star Wars destanı içinde yeni hikayeleri ortaya çıkarma ve karakter anlatılarını derinleştirme şansı sunacak.

Star Wars: Skeleton Crew ise New Republic döneminde geçiyor ve The Mandalorian, Ahsoka ve The Book of Boba Fett‘te kurulan zaman çizelgelerini tamamlıyor. Bu da Disney‘in çeşitli Star Wars yapımları arasında tutarlı bir anlatı dizisi oluşturma çabasını gösteriyor. Ayrıca daha fazla crossover olayları ve daha derin hikaye anlatımı potansiyeli taşıyor.

Öte yandan Disney‘in duyurusu Star Wars televizyon yayın programında olası değişikliklere de işaret ediyor. Dizilerin web sitelerinde listelenme sırası, The Acolyte‘in Skeleton Crew‘dan önce prömiyer yapabileceğini gösteriyor. Buna göre; Star Wars: Skeleton Crew‘un 2023’ün sonlarında gösterime gireceği yönündeki önceki söylentiler boşa çıkmış oluyor. Büyük ihtimalle dizi 2024’ün sonlarına ertelendi.

Bir diğer konu ise Andor‘un 2. sezonunun Disney‘in 2024 programında yer almaması. 2023 yılında çekilen Andor‘un ikinci sezonunun başlangıçta 2024 sonbaharında yayınlanması bekleniyordu ancak, 2023 SAG-AFTRA ve WGA grevleri muhtemelen prodüksiyon takvimini etkiledi ve yayın tarihini 2025’e itti.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.