Dizi Haberleri

Skrull Irkı She-Hulk Dizisinde De Gözükecek

Marvel Studios, She-Hulk dizisinde yer almak üzere yeni bir karakter arıyor. Duyuru metnine göre yeni karakter bir Skrull olacak.

2020 yılı Marvel evreni için sakin geçti. Sinemada yeni filmlerini izleyemedik. Ancak WandaVision sayesinde bu evrene tekrar geri dönebildik. Önümüzdeki haftalarda The Falcon and the Winter Soldier serisiyle bu macera devam edecek.

Elbette Disney+ üzerinden yayınlanacak Marvel dizileri bunlarla sınırlı değil. Yapılan duyurular arasında halen prodüksiyon aşamasında olan She-Hulk dizisi de var. Birkaç ay öncesinde She-Hulk karakterini canlandıracak ismin Tatiana Maslany olduğu açıklanmıştı. Diğer oyuncular hakkında henüz çok fazla bilgimiz yok.

Öte yandan The Illuminerdi sitesinde yer alan bir habere göre Marvel Studios, dizi için yeni karakterler aramaya başlamış. Yapılan duyuru metninde, 20-30 yaşları arasında kadın bir oyuncu aradıklarına yer verilmiş. A’Dood kod adıyla tanıtılan karakter, bir şekil değiştirici olacak. Dizinin en azından iki bölümünde de yer alması planlıyor.

She-Hulk/Jennifer Walters, Tatiana Maslany tarafından canlandırılacak.

Şekil değiştirici demek elbette akıllarda hemen Skrull ırkını getiriyor. Captain Marvel ile birlikte Marvel evrenine dahil edilen Skrull ırkı, sıradaki dizi ve filmlerde de bol bol karşımıza çıkacak gibi. Çünkü son olarak WandaVision dizisinde de bu ırkı görmüştük.

Görünen o ki Marvel, yavaş yavaş Secret Wars adı verilen serinin altyapısını hazırlamaya başlıyor. Skrull ırkı hakkında daha fazla içeriği önce dizilerde, sonra yavaştan filmlerde de görmeye başlayacağız gibi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.