Dizi Haberleri

Sansa’nın Mektubunda Neler Yazdığı Belli Oldu

sansa-stark-sophie-turner

Game of Thrones’un (Taht Oyunları) 6. sezonun 7. bölümü olan The Broken Man isimli bölümde Sansa‘nın yazdığı mektubun gizemi çözüldü.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümde yüzlerce yıldır ailesine ev sahipliği yapan Winterfell’i geri alabilmek için üvey kardeşi ile çevredeki Lordlar’dan asker talep eden Sansa en umutsuz olduğu anda bir mektup kaleme almış, birkaç saniye ekranda kalan mektupta ne yazdığı merak konusu olmuştu.

Bu sahneyi mercek altına alan dizinin fanatikleri mektupta yazanları deşifre etti.

sansa-mektup

Sosyal medyada hızla yayılan bilgiye göre, mektupta şu ifadeler bulunuyor: “Beni korumaya yemin etmiştin. Şimdi sözünü tutmak için bir fırsatın var. Vadi’nin Şövalyeleri senin emrinde. Hemen kuzeye, Winterfell’e gel. Bize yardım et ve ben de seni nasıl ödüllendireceğime bakayım.” 

Sansa’nın Baelish’e gönderdiği bu mektup dizinin gelecek bölümlerinde yaşanacak olaylara da ışık tutuyor. Sansa, Vadi Şövalyeleri’nin desteğini aldığı takdirde büyük bir stratejik üstünlük elde edebilir.

sansa-mektup1

Bilindiği üzere bu sezonun 9’ncu bölümünün adı Battle of Bastards (Piçlerin savaşı) Yani bu bölümde bu mektubun yol açacağı sonuçları görmemiz oldukça muhtemel.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Sanırım haberde ufak bir yanlış anlaşılma var; knights of the vale, house arryn bünyesinde olup şu anda littlefinger’ın kontrolü altındalar. dolayısı ile mektup sansa’nın büyük amcası blackfish’e değil, petyr bealish’e yazılmış bir mektup…

    zaten littlefinger’ın amacı sansa’yı tam olarak kendisine muhtaç duruma düşürmek. muhtemelen yardımı karşısında sansa ile evlenip, winterfell’in lord’u olmayı planlıyor olabilir. (zaten annesinin ölümünden sonra sansa’ya saplantılı bir aşk da duyduğunu biliyoruz.) rickon’u aradan çıkarması gerecek elbette… starkların herhangi bir şekilde bealish gibi bir adama borçlu duruma düşmeleri hiç hoş bir durum değil. bakalım neler olacak :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.