Dizi Haberleri

Samurai Jack’in Geri Dönüş Tarihi Belli Oldu

Genndy Tartakovsky’nin 4 sezon boyunca Cartoon Network kanalında yayınlanan efsane çizgi dizisi Samurai Jack, sonunda geri dönüyor!

2001-2004 tarihleri arasında yayınlanan Samurai Jack, birçok ödül toplamasına karşın verdiği büyük bir aranın ardından televizyonlara veda etmişti. Uzun yıllar boyunca Samurai Jack’in bir sinema filmiyle geri döneceği konuşulurken geçtiğimiz yıllarda, Tartakovsky’nin ve Adult Swim kanalının anlaştığı ortaya çıktı.

İlgili Makaleler

Geçtiğimiz yaz son detayları belli olan Samurai Jack’in yeni sezonu, 11 Mart 2017 tarihinde Adult Swim kanalında yayınlanmaya başlayacak. Aradan geçen 12 yıllık sürenin ardından karşımıza nasıl bir seri konulacak, açıkçası serinin bir hayranı olarak çok merak ediyorum. Özellikle Aku’yu seslendiren efsanevi oyuncu ve seslendirmen Mako’nun ölümünün ardından, bu karaktere kim hayat verecek orasını daha çok merak ediyorum.

Adult Swim kanalından yana bir korkumuz yok. Rick and Morty gibi bir efsaneye yer veren kanal, Samurai Jack’i de yanına alarak elindeki kozları güçlendiriyor.

Şimdi mart ayına kadar bekle dur. O sırada, YouTube’dan biraz Samurai Jack videoları izleyeyim bari.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.