Dizi Haberleri

Robert Downey Jr., Disney Plus Dizisi İçin Iron Man Karakterine Dönecek

Thor: Ragnarok filminde “Grandmaster” olarak seyirci karşısına çıkan aktör Jeff Goldblum, Iron Man/Tony Stark hayranlarına büyük bir müjde verdi.

Taika Waititi‘nin devam filmi Thor: Love and Thunder‘da rolüne geri döneceğini söyleyen Jeff Goldblum, Iron Man‘i canlandıran Robert Downey Jr.‘ın da geçmişteki Marvel filmlerinin alternatif sonlarla yeniden çekileceği “What If…?” animasyon dizisinde rol alacağını açıkladı. Üstelik Grandmaster da Iron Man ile birlikte olacakmış.

Marvel Sinematik Evreni‘nin diğer yıldızları Chris Evans, Michael B. Jordan ve Hayley Atwell‘in Disney Plus dizilerinde boy göstereceğini daha önce öğrenmiştik ancak Downey Jr.‘ın yeniden Marvel yapımlarında görüneceği ilk kez doğrulanmış oldu. Öte yandan sevilen oyuncunun, Scarlett Johansson, Florence Pugh ve David Harbour‘un rol aldığı Black Widow filminde kısa bir rol üstlenmesi de bekleniyor.

Robert Downey Jr.‘ı yeniden “Iron Man / Tony Stark” olarak görmeyi umduğumuz “Black Widow” filmi 1 Mayıs 2020‘de, “What … if?” dizisi ise 2021‘de yayınlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.