Dizi Haberleri

Ridley Scott’un Yeni Dizisi Raised by Wolves’un Fragmanı Yayınlandı

Daha çok sinemada yaptığı işlerle tanıdığımız Ridley Scott’un HBO Max’te başlayacak yeni dizisi Raised by Wolves için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Warner Bros.’a bağlı HBO Max elini güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. İsteğe bağlı yayın platformları arasında yeni olan HBO Max, rakipleri olan Netflix, Disney+, Amazon Prime Video gibi platformlarla yarışabilmek adına yeni içeriklerini peşi sıra patlatıyor.

Ridley Scott’ın yapımcılığını üstlendiği ve ilk iki bölümünü çektiği Raised by Wolves’un senaryosu, Denis Villeneuve ile de çalışan Aaron Guzikowski tarafından yazıldı. Hikaye uzak bir gezegende android bakıcılar tarafından hayatta tutulmaya çalışılan çocukları odak noktasına alıyor.

Amanda Collin ve Abubakar Salim tarafından canlandırılan androidler, dünyamızın büyük bir savaş sonrasında yok olmasının ardından embriyodan yetiştirdikleri çocukları, Travis Fimmel’in canlandırdığı Marcus isimli karakterden korumalarını anlatacak.

Fragmandan aldığımız ilk izlenim, dizinin sinema kalitesinde bir iş çıkarttığı yönünde. Ancak bu tarz dizilerin bir anda yükselip anında yere çarptığını da gördük. Ridley Scott’ın işin arkasında olması da büyük bir artı.

HBO Max üzerinden 3 Eylül 2020 tarihinde haftalık periyot ile yayınlanacak Raised by Wolves, toplam 10 bölüm sürecek. Aşağıda da fragmanını bulabilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.