Dizi Haberleri

HBO Max’ten Çok Güzel Hareketler: DC Super Hero High, Strange Adventures, Green Lantern, Raised By Wolves

WarnerMedia‘nın online yayın platformu HBO Max‘ten dört yeni proje haberi geldi. Platform; önümüzdeki dönemde “DC Super Hero High“, “Strange Adventures“, “Green Lantern” ve “Raised by Wolves” dizilerini geliştirecek.

DC Super Hero High

Disney Plus‘ın Marvel projelerine karşılık, HBO Max‘ten üç DC dizisi haberi ulaştı elimize. Bunlardan ilki Elizabeth Banks‘ten gelecek. Brownstone Productions‘ın Warner Horizon Scripted Television ile ortak yapımı olacak “DC Super Hero High” adlı seri, yarım saatlik komedi dizisi olarak düşünülüyor. Özel çocukların gittiği okulda, ileride DC‘nin efsanevi süper kahramanları olacaklarının farkında olmayan bir grup öğrencinin komik ve dramatik ergenlik dönemlerini anlatacak olan dizinin yapımcılığını; Elizabeth Banks, Max Handelman (Shrill, Pitch Perfect), yazar Scott Weinger (Fuller House), John D. Beck (Disjointed, Fuller House), Ron Hart (Disjointed, According to Jim) ve Dannah Shinder (Shrill) üstlenecek.

Strange Adventures

Yapımcı Greg Berlanti‘nin HBO Max için geliştireceği iki DC dizisinden biri Strange Adventures olacak. “The Twilight Zone“un DC süper kahramanlar versiyonu olarak tanımlanan bir saatlik dizide; normal insanlarla süper güçlü varlıkların kesişen yaşamlarından hikayeler izleyeceğiz. Berlanti, Sarah Schechter (Arrow, The Flash, Supergirl, Titans, Doom Patrol) ve showrunner/yazar John Stephens’ın (Gotham, Gossip Girl) yürütücü yapımcı olacağı seride; Charlie Huston (Powers, Gotham) yardımcı yürütücü yapımcı olurken, Brigitte Hales (Once Upon a Time) ve Selwyn Seyfu Hinds (Dominique Laveau: Voodoo Child, The Twilight Zone) yapım ekibinde yer alacak.

Green Lantern

Greg Berlanti‘nin bir diğer projesi “Green Lantern” ise birinci ağızdan duyurusu dışında şimdilik gizemini koruyor. Berlanti, DC hayranlarının uzun zamandır beklediği seri için, “Şimdiye kadar yapılmış en büyük DC dizisi olacağına söz vermiştik. Green Lantern TV serisi ile uzaya gideceğiz ama bununla ilgili henüz bir şey söyleyemem” dedi.

Raised by Wolves

DC‘yi bir kenara bırakıp yönetmen Ridley Scott‘ın bilimkurgu projesi “Raised by Wolves“a geçiyoruz şimdi. Scott‘ın televizyon için geliştireceği ilk proje olma özelliğini taşıyan “Raised by Wolves“, HBO Max‘te yayınlanacak. Dini farklılıklar nedeniyle insan kolonisinin parşalanma noktasına geldiği bir evrende, iki androidin insan çocuklarını yetiştirmekle görevlendirildiği diziyi Prisoners‘ın senaristi Aaron Guzikowski yazıyor. Guzikowski‘nin showrunner olarak da görev alacağı yapımın 10 bölüm olması düşünülüyor, çekimler ise Cape Town‘da gerçekleştirilecek. Dizinin kadrosunda ise şu isimler bulunacak: Travis Fimmel (Vikings), Amanda Collin (A Conspiracy of Faith, A Horrible Woman), Abubakar Salim (Fortitude, Jamestown), Winta McGrath (Aloft, Red Dog: True Blue), Niamh Algar (The Virtues, Calm With Horses), Matias Varela (Narcos, Point Break), Felix Jamieson(Game of Thrones, The Ghost), Ethan Hazzard (The Long Song, Damned), Jordan Loughran (The Infiltrator, Emerald City), Aasiya Shah (Call the Midwife, Unforgotten) ve Ivy Wong (Star Wars: Rogue One, Maleficent 2).

HBO Max, Mayıs 2020‘de yayın hayatına başlayacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.