Dizi Haberleri

Pokemon Generations Dizisi Başladı!

pokemon-generations-banner

Web serisi olarak yayınlanacak Pokemon Generations, unutulmaz dövüşleri animasyon halinde ilk defa izleyicilerle buluştu.

Pokemon ilk çıktığı günden bu yana popülerliğini sürdürüyor. Pokemon: Go ile birlikte bu popülerlik ikiye katlandı. Gerçi oyunu ilk çıktığı günkü gibi delicesine oynamıyoruz ama içimizde bir yerlerde halen söndürülememiş bir Pokemon ateşi var.

pokemon-generations-gorsel

Bu ateşi biraz dindirecek Pokemon Generations da sonunda başladı. Resmi Pokemon Youtube kanalı üzerinden yayınlanacak seri, 23 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek. 2 ila 5 dakika arasında değişen bölümlerde, Kanto bölgesinden en yeni bölge Kalos’a kadar, oyunlarda akıllara kazınmış dövüşler ve hikayeler yeniden canlandırılacak.

Bu da demek oluyor ki, Pokemon Red/Blue döneminden başlamak üzere son çıkan Moon/Sun oyunlarına kadar yaşanmış tüm büyük savaşları ilk defa animasyon olarak izleyebileceğiz. Oldukça heyecan verici!

Birinci bölümde Viridian Ormanı’nda ilk Pikachu’sunu yakalayan Red’in, taa Terminus Mağarası’na kadar yaşadığı maceraları toplu halde göreceksiniz.

Bölüm 1: The Adventure

YouTube player

İkinci bölümde ise Roket Takımı’nın lideri Giovanni’nin peşinden koşan dedektifin, Viridian Salonu’nu basmanı izleyeceksiniz.

Bölüm 2: The Chase

YouTube player

Her hafta bir ya da iki bölüm yayınlanacak olan serinin tanıtım fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.