Dizi Haberleri

Philip K. Dick’in Hikayelerini Anlatacak Electric Dreams Dizisi Geliyor

Channel 4 ve Sony Pictures, ödüllü yazar Philip K. Dick’in yazdığı kısa öyküleri dizileştirme kararı aldı. Her bölümde farklı bir kadroyla ekranlara gelecek olan Electric Dreams dizisinin 2017’nin sonlarında başlaması planlanıyor.

Senaryosunu Ronald D. Moore ve Michael Dinner’ın yazacağı ve 10 bölüm olarak planlanan dizide Bryan Cranston’ı hem oyuncu hem de yapımcı olarak göreceğiz. Dizinin ilk sezonunda göreceğimiz diğer isimler arasında; Game of Thrones’tan Richard Madden ve Sherlock’tan Lara Pulver’ın yanı sıra Steve Buscemi, Timothy Spall, Anna Paquin, Terrence Howard, Greg Kinnear, Rachelle Lefevre, Anneika Rose, Benedict Wong, Geraldine Chapline ve Holliday Grainger yer alacak.

Her bölümde farklı bir hikayenin anlatılacağı dizi için Bryan Cranston, “Electric Dreams gerçek oluyor. Philip K. Dick gibi bir ustanın eserinde yer alacak olmak beni çok heyecanlandırıyor.” derken Channel 4’un sorumlularından Jay Hunt, “Philip K. Dick’in eserleri Blade Runner’dan Minority Report’a kadar pek çok Hollywood filmine ilham kaynağı oldu. Electric Dreams ile kısa hikayeleri televizyona uyarlayacağız. Bryan Cranston ve Ronald D. Moore gibi dünya çapında tanınmış isimleri bir araya getirmekten ve Sony Pictures’ın yetenekli ekibiyle ortak olmaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi.

Projede yer alacak isimlerden biri olan Isa Dick Hackett, “Babamın hikayelerinin böylesine olağanüstü bir ekiple hayata geçecek olmasından ve bu projede çalışmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Bu kısa hikayeler babamın kariyerinin en göz kamaştırıcı kavramsal eserlerinden bazılarını temsil ediyor ve bu kadar çeşitli isimle bir araya gelecek olması benim için bir onurdur.” açıklamasını yaptı. Ronald D. Moore ise “Uzun zamandır Philip K. Dick’in büyük bir hayranıyım ve onun eserlerinin anlatılacağı bir projede yer almak benim için çok büyük bir onur. Kısa hikayelerin hepsi bir hazine değerinde ve bu hikayeleri anlatmak çok heyecanlı olacak.” diyerek heyecanını dile getirdi. 

Channel 4’un bu kadar iddialı bir kadroyla böyle bir diziye imza atmasının altında Black Mirror’ı Netflix’e kaptırmış olmasının büyük bir payı olduğu da söyleniyor. 

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.