Dizi Haberleri

Pedro Pascal The Mandalorian’dan Ayrılabilir

Söylentilere göre dizinin gidişatından memnun olmayan Pedro Pascal, Mandalorlu kaskını çıkarıp Star Wars evrenine veda edebilir. Pascal, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Star Wars Celebration‘a da katılmamıştı.

Star Wars Celebration duyuruları, The Mandalorian 3. sezonu derken bir süredir Star Wars‘la yatıp Star Wars’la kalkıyoruz desek yeridir. Bildiğiniz üzere dizi şu an pek parlak bir 3. sezon geçirmiyor. Sezon finalinden sonra etraflıca tartışırız zaten ama ilk iki sezondan daha zayıf olduğu konusunda hemfikir olduğumuzu tahmin ediyorum. Şimdiyse üzerine tuz biber olacak çok tatsız bir söylenti konuşuluyor: Pedro Pascal‘ın diziye veda etme ihtimali.

Hot Mic Podcast‘ten Jeff Sneider‘in iddiasına göre Pascal dizinin gidişatından hiç memnun değilmiş. Şu haberimizde de bahsetmiştik, Kathleen Kennedy ve Jon Favreau‘nun arasının epey gergin olduğu konuşuluyordu. Söylentilere göre Kennedy Grogu ve Mando’nun hikayesi de dahil çok fazla konuya müdahale etmiş, Favreau’yu deyim yerindeyse çileden çıkarmıştı. Sneider’ın kaynağı, aynı sebeple Pedro Pascal’ın da rahatsız olduğunu söylüyor.

Jon Favreau ve Lucasfilm Arasında İpler Geriliyor

“Favreau ve Kennedy bir süredir anlaşmazlık yaşıyor. En önemli sebeplerden biri, Din Djarin ve Grogu’nun yeniden bir araya gelmesinin aceleye getirilmesi. Bu hikayenin normalde The Mandalorian’ın üçüncü sezonunda anlatılması planlanıyordu ama The Book of Boba Fett‘te anlatıldı. Bu durum Pedro Pascal’ın da hoşuna gitmedi. Üçüncü sezondan sonra diziden ayrılmayı düşünüyor.”

Açıkçası ben bu dedikoduyu birkaç gün önce görmüş, çok da ciddiye almamıştım. The Mandalorian nispeten zayıf bir sezon geçirse de Pascal diziyle olan sevgisini ısrarla belirtiyor çünkü. Ama parçaları birleştirince gerçek olma ihtimali giderek artıyor:

Kennedy-Favreau çekişmesi iyiden iyiye konuşulur oldu. Pedro Pascal bu seneki Star Wars Celebration’a şahsen katılmak yerine kısa bir video mesaj göndermekle yetindi. Üstelik The Last of Us dizisi sayesinde programı müthiş dolu. Son bölümün finalinde yaşananlar zaten herkesin malumu, sezon finalinde her şey olabilir. Doğrulanmasa da Pascal’ın program yoğunluğu nedeniyle çok az sete geldiği, Mando’yu bir dublörün canlandırdığı ve kendisinin çoğunlukla seslendirme yaptığı da söylentiler arasındaydı.

Bir de dizinin Yürütücü Yapımcısı Rick Famuyiwa‘nın son açıklamaları var. Famuyiwa geçtiğimiz günlerde “The Mandalorian adının artık bir kişiyi değil, bir topluluğu ifade ettiğini ve bu topluluktaki herkesi nitelediğini” belirtmişti. Yani Din Djarin artık ana karakter değil, en azından tek ana karakter değil.

Söylentiler doğru çıkar mı bilinmez ama durum şimdilik pek iç açıcı görünmüyor. The Mandalorian’ın 3. sezon finali önümüzdeki Çarşamba günü yayınlanacak. Ne dersiniz, sizce gerçeklik payı var mı?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.