Dizi Haberleri

Otostopçunun Galaksi Rehberi, Hulu İle Televizyon Ekranlarına Geliyor

Hulu’nun bir sonraki büyük dizi projesi, izleyenleri Douglas Adams‘ın yarattığı müthiş galaksi maceralarına götürecek. 25 Mayıs’ın “Dünya Havlu Günü” olarak kutlanmasının müsebbibi “Otostopçunun Galaksi Rehberi” kitap serisi, yayın platformu tarafından televizyon dizisine uyarlanıyor.

Deadline, Douglas Adams’ın kült bilimkurgu serisinden uyarlanacak dizinin başına Carlton Cuse (Lost, Tom Clancy’s Jack Ryan, Locke & Key) ve Jason Fuchs’un (Wonder Woman, Ice Age: Continental Drift) geçtiğini duyurdu. İkilinin yapımcı ve senaristliğini üstlendiği Otostopçunun Galaksi Rehberi dizisi; bir uzaylı türü olan Vogonlar’ın Dünya’yı yıkıma uğratmasının ardından, İngiliz Arthur Dent’in boynunda havlusuyla evrende atıldığı maceraları anlatacak.

Adams’ın galakside hayatta kalma rehberini biz Dünyalılar’la paylaştığı eseri, daha önce Touchstone Pictures ve Buena Vista tarafından 2005 yılında sinemaya uyarlanmış, Garth Jennings tarafından yönetilen filmde Arthur Dent’i Martin Freeman canlandırmıştı.

Hulu’nun yeni projesi; BBC’nin serinin ilk kitabını konu alan 1981 yapımı dizisinden sonra ikinci TV serisi olacak aynı zamanda. Sonraları “The Restaurant at the End of the Universe”, “Life, the Universe, and Everything”, “So Long, and Thanks for All the Fish”, “Mostly Harmless” ve “The Salmon of Doubt” kitaplarıyla devam eden serinin Hulu uyarlamasında Genre Arts Başkanı Lindsay Springer da yürütücü yapımcı olarak görev yapacak. Havlusever Otostopçuları heyecanladıran dizi projesinin ayrıntıları önümüzdeki dönemde ortaya çıkacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.