Dizi Haberleri

One Piece Tekrar Anime Oluyor!

Biraz garip bir başlık olduğunun farkındayız fakat Wit Studio ve Netflix‘in ortak girişimiyle One Piece‘in tekrar anime olarak hazırlanacağı duyuruldu.

1997 yılında manga olarak yayınlanmaya başlayan ve 1999’a gelindiğinde kendi anime serisine kavuşan One Piece, bir kez daha anime olarak izleyicilerle buluşacak. Attack on Titan serisinin yapımcısı Wit Studio, One Piece’e tekrar animeleştirmek üzere kolları sıvadı. Projenin arkasında da Netflix bulunuyor.

Halen yayınlanmakta olan bir anime daha önce tekrar animeye çevrildi mi; açıkçası kendi bildiğim kadarıyla ve araştırdığım kadarıyla pek görülmüş bir durum değil. İlk bakışta mantıksız gelebilir fakat yeni izleyicileri çekmek için oldukça akla yatkın geliyor. Neden mi? 17 Aralık 2023 itibariyle anime 1088 bölüme ulaşmış durumda. Netflix’in live-action One Piece uyarlamasının ardından, seriye olan ilgi daha da arttı. Ancak bu kadar uzun soluklu bir yapıma baştan başlamak pek çok izleyici için göz korkutucu olabilir.

Bu sebeple Netflix, yine mangaya uygun şekilde hazırlanacak bir anime serisinin siparişini verdi. East Blue Saga olarak bilinen başlangıç kısmının doğrudan konu edinileceği paylaşılan bilgiler arasında. Öte yandan orijinal seslendirme sanatçılarıyla mı çalışılacağı, ne zaman yayınlanacağı gibi sorular cevaplanmadı. Attack on Titan’ın ilk üç sezonunu hazırlayan Wit Studio, orijinal animeye uygun bir görsellikle mi karşımıza çıkacak yoksa daha modern bir çizgi mi takip edecek, bu da cevapsız kalan sorulardan biri.

Duyuru için yayınlanan One Piece posteri

Ayrıca eklemekte fayda var. Animenin yayın hakları halen Toei Animation elinde. Bu demek değil ki, halen devam etmekte olan animeyi iptal edecekler. Seri Egghead Island olarak bilinen kısımdan yayınlanmaya devam edecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.