Dizi Haberleri

Obi-Wan Kenobi Dizisinin Çıkış Tarihi Ertelendi Ama Prömiyer Sürprizi Geldi

Lucasfilm‘in Disney+ için geliştirdiği Star Wars dizilerinden Obi-Wan Kenobi‘nin yayın tarihi ertelendi. Daha önce duyurulan tarihten 2 gün sonra karşımıza gelecek olan dizinin prömiyerinde ilk iki bölüm yayınlanacak.

Obi-Wan Kenobi dizisinin çıkış tarihi daha önce duyurulan 25 Mayıs 2022 Çarşamba gününden, 27 Mayıs 2022 Cuma gününe ertelendi. Erteleme bilgisini, seride Jedi Ustası Obi-Wan‘a hayat veren Ewan McGregor verdi. Dizinin resmi Twitter hesabından yayınlanan videoda Ewan McGregor dizinin prömiyerinde ilk iki bölümün birden yayınlanacağını da duyurdu.

Star Wars hayranlarının büyük bir merakla beklediği dizide Ewan McGregor, George Lucas‘ın öncül üçlemesinde canlandırdığı Obi-Wan Kenobi rolüne yıllar sonra yeniden döndü. Seride ayrıca; Hayden Christensen ‘Anakin Skywalker/Darth Vader’ ve Joel Edgerton da ‘Owen Lars’ olarak kamera karşısına geçti.

Star Wars Revenge of the Sith filmindeki dramatik olaylardan 10 yıl sonrasında geçecek olan Obi-Wan Kenobi dizisinin kadrosunda; Kumail Nanjiani (Eternals), O’Shea Jackson Jr. (Godzilla: King of the Monsters), Sung Kang (F9: The Fast Saga), Moses Ingram (The Queen’s Gambit), Indira Varma (Game of Thrones), Rupert Friend (The French Dispatch), Simone Kessell (Of Kings and Prophets), Benny Safdie (Uncut Gems) ve Maya Erskine (PEN15) de yer aldı.

Deborah Crow‘un yönettiği serinin senaryosunu Joby Harold kaleme aldı. Yapımcı kadrosunda ise Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Deborah Chow, Ewan McGregor ve Joby Harold bulunuyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.