Dizi Haberleri

Obi-Wan Dizisinde Jar Jar Binks Sesleri…

Star Wars hayranlarının heyecanla beklediği Obi-Wan Kenobi dizisiyle ilgili ilginç bir söylenti ortaya çıktı. Making Star Wars’un haberine göre dizide, Star Wars öncül filmlerinde bize tanıtılan Jar Jar Binks‘i de göreceğiz.

Jar Jar Binks, bazı Star Wars izleyicileri tarafından sevilirken bazı hayranlar tarafından da Star Wars filmlerine yakışmayacak kadar “cıvık” bir karakter olarak gösterilip sevilmiyor. Bu nedenle Jar Jar Binks’in yeniden bir Star Wars yapımında görünmesi ihtimali izleyicileri şimdiden ikiye bölebilir.

Söylentiye göre, “Obi-Wan Kenobi’nin, Naboo’daki eski arkadaşı Jar Jar Binks ile yolları kesişir. Jar Jar’ın Star Wars’a dönüşü için CGI çalışmalar başlamış. Jar Jar’ın artık bir sakalı var ve dizide, Jar Jar’ın Galaktik İmparatorluk’tan bir yalanla kurtulduktan sonra neler ve nerede yaşadığını göreceğiz.”

Jar Jar Binks En Güçlü Sith Lord Olabilir Mi?

Söylenti şöyle devam ediyor: “Sakallı Jar Jar Binks ve Obi-Wan’ın, geçmiş hakkında konuştukları bir sahne de var.”

Bu sadece şu anda bir söylenti çünkü Lucasfilm hiçbir şeyi henüz doğrulamadı. Sonuçta, iki karakterin birbirleriyle bir geçmişi var. Jar Jar’ı kimin oynayacağı henüz bilinmiyor ama Ahmed Best‘i yeniden bu rolde izleyebiliriz. Ahmet Best, Jar Jar karakterini canlandırdıktan sonra çok ciddi psikolojik sorunlar yaşamıştı.

Jar Jar Binks’i Seslendiren Oyuncu İntiharı Bile Düşünmüş!

Jar Jar’ın son kez karşımıza çıktığı Aftermath kitap serisinde, Jedi’ın Dönüşü sonrası yetim Naboo çocukları için palyaçoluk yaptığını öğrenmiştik.

Jar Jar’ın Obi-Wan Kenobi serisindeki olası dönüşü hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.