Dizi Haberleri

Netflix’ten İlk Mısır Orijinal Yapımı: Paranormal

Netflix, yeni Orta Doğu dizisi Paranormal‘ı duyurdu. Yazar Ahmed Khaled Tawfik‘in çok satan serisinden uyarlanan yapım, yayın platformunun ilk Mısır orijinal yapımı olma özelliğini taşıyor.

Arapça yapımı ilk dizisi olan ve Amman’da çekilen “Jinn”in ilk fragmanını birkaç gün önce yayınlayan Netflix, Tima Shomali‘nin yönetmenliğini üstlendiği Al Rawabi School for Girls dizisi ile ikinci Orta Doğu dizisinin haberini vermişti. Rotayı bu kez Mısır‘a çeviren yayın platformu, yazar Ahmed Khaled Tawfik‘in Paranormal adlı korku kitabı serisini uyarlayacağını açıkladı.

Paranormal’ın yazarı Ahmed Khaled Tawfik

Mohamed Hefzy ile yapımcılığı paylaşan Amr Salama‘nın Showrunner ve yönetmen olarak da başında bulunduğu Paranormal dizisi; Dr. Refaat Ismial‘in gizemli maceralarına odaklanıyor. 1960‘larda geçen yapımda; bir hematolog olan Dr. Ismail, kendisini birtakım doğaüstü olaylarla karşı karşıya buluyor.

Amr Salama

Netflix‘in ilk Mısır yapımı projesini yönetecek olan Salama, Paranormal dizisiyle ilgili olarak, “Bu proje için çok heyecanlıyım. Yazar Ahmed Khaled Tawfik‘in Paranormal‘ını uyarlamak hayalimdi. Onun heyecan verici hikayelerini Netflix‘in dünya çapında 190 ülkeye yayılan izleyicilerine sunmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.