Dizi Haberleri

Netflix, The Sandman’in Kötü Karakterinin Peşinde

Neil Gaiman‘ın The Sandman efsanesini diziye uyarlayacak olan Netflix, başroldeki Dream karakteri için Tom Sturridge ile görüşmelerini sürdürürken, serinin kötü karakterlerinden biri için oyuncu arayışını hızlandırdı.

The Illuminerdi‘nin yayınladığı bilgilere göre; Netflix, DC Comics ile geliştirdiği The Sandman uyarlamasında, izleyici karşısına çıkacak kötü karakterlerden Corinthian’ı (Korinth) canlandıracak aktörü bulmaya çalışıyor.

İddialara göre yayın platformunun hedefinde bu rol için iki isim bulunuyor: The Hunger Games‘in yıldızı Liam Hemsworth ve Stranger Things dizisinden Dacre Montgomery. Mart ayında Neil Gaiman ile görüşen Hemsworth‘ün rol için öne çıktığı Corinthian karakterinin, The Sandman serisinin ilk sezonunda ana kötü olacağı da gelen bilgiler arasında.

İlk kez The Sandman çizgi roman serisinin ikinci ana hikayesi olan The Doll’s House‘ta (1989) karşımıza çıkan Corinthian; Dream‘in yarattığı bir kabustur. Genelde güneş gözlüğüyle kapadığı gözlerinin yerinde iki küçük ek ağzı olan Corinthian öldürdüğü insanların gözlerini yemekten hoşlanır.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.