Dizi Haberleri

Netflix, Locke & Key Dizisini İkinci Sezona Uzattı

Netflix‘te yayınlanan doğaüstü korku serisi Locke & Key‘in ikinci sezonda ekranlara döneceği doğrulandı.

Joe Hill ve Gabriel Rodriguez‘in IDW‘dan yayınlanan çizgi romanından uyarlanan Locke & Key dizisi 7 Şubat‘ta izleyicilerle buluştu. Meredith Averill, Aron Eli Coleite ve Carlton Cuse‘un Netflix için uyarladığı dizinin ikinci sezonu yayın platformu tarafından onaylandı.

Showrunnerlar Carlton Cuse ve Meredith Averill, Locke & Key macerasına devam edecekleri için heyecanlı olduklarını belirtirken, Netflix Orijinal Yapımlar Bölümü Başkan Vekili Brian Wright, Cuse ve Averill‘in dahil olduğu yaratıcı ekibin 2. sezon için çalışmaya hazır olduğunu söyledi.

YouTube player

Darby Stanchfield, Connor Jessup ve Emilia Jones‘un başrolleri paylaştığı fantastik seride; babalarının öldürülmesinin ardından anneleriyle birlikte dedelerinden kalma bir eve taşınan Tyler, Kinsey ve Bode adlı üç kardeşin güçleri ve sırları açığa çıkaran sihirli anahtarları keşfedişini ve yaşadıkları ürkütücü maceraları anlatıyor.

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle TV ve sinema yapımlarının durdurulduğu şu günlerde Locke & Key‘in ikinci sezon çekimlerinin ne zaman yapılacağı kestirilemiyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.