AYBABTUDizi Haberleri

Netflix, Daha Fazla Dark Horse Çizgi Romanı Uyarlayacak

Netflix, Dark Horse Entertainment‘ın ikonik çizgi romanlarını ekranlara getirmeye hazırlanıyor.

İçeriğini zenginleştirmek için çalışmalarını sürdüren Netflix, bu kez Dark Horse‘un fantastik çizgi roman dünyasının kapılarını sonuna kadar aralıyor. Halen Mark Millar evrenindeki serileri izleyicilerle buluşturmak için çalışan Netflix, Jonas Åkerlund’ın Polar filmi ve The Umbrella Academy dizisinde birlikte çalıştığı Dark Horse Entertainment ile geniş çaplı bir işbirliği içine girdi.

Netflix, Mark Millar Projelerini Duyurdu

Dark Horse‘tan Mike Richardson, Keith Goldberg ve Paul Schwake tarafından imzalanan anlaşmaya göre, iki firma yayın evinin sevilen çizgi romanlarını dizi ve filmlere uyarlayacak.

Süper kahramanlar dünyasıyla sınırlı olmayan çizgi roman uyarlamaları yapmak istediklerini belirten Netflix’in Orijinal İçerikler Bölümü Başkan Yardımcısı Cindy Holland, “Netflix ekipleri Dark Horse ile, geleneksel süper kahramanlar dünyasının ötesinde korku, fantastik ve aile yapımlarını da kapsayan derin bir çalışma yapıyorlar” dedi.

Yayın platformunun yaptığı açıklamada hangi serilerin uyarlamalarının planlandığı ise belirtilmedi. Dark Horse Entertainment‘ın bünyesinde; bir zamanlar Jim Carrey‘nin muhteşem performansıyla sinemaya aktarılan The Mask, Frank Miller‘dan Sin City, Hard Boiled, süper kahraman/bilimkurgu karışımı Nexus, Emily the Strange, Hellboy, Axe Cop, Harrow County, Lady Killer ve daha birçok seri bulunuyor. Siz hangi Dark Horse serisini Netflix‘te görmek isterdiniz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.