Dizi Haberleri

Netflix, 5 Anime Serisi Geliştirdiğini Duyurdu

Anime içeriğini genişletme planlarını hayata geçiren Netflix, gelecek dönem için tam 5 seriyi tanıttı.

Netflix Anime Festival 2020 yayınında konuşan Taiki Sakurai, “Tokyo’da yaratıcısı ekibimizin kurulmasından bu yana geçen dört kısa yıl içinde Netflix, anime yapımlarını ve gemel kitlesini genişletti. Seven Deadly Sins ve Baki gibi serilerin başarısı, dünya çapındaki hayranlar için anime programlarımızı genişletmek adına bize her zamankinden daha fazla meydan okuma heyecanı verdi. Bunu gerçekleştirmek için yeni yeteneklere yatırım yapmaya ve çeşitli içerikleri teşvik etmeye devam edeceğiz. Gobelins Bursu‘ndan Anand Varna‘nın yaratıcı ekibimize katıldığını duyurmaktan da mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Yayın platformunun önümüzdeki dönem için duyurduğu anime projeleri şöyle sıralanıyor:

Rilakkuma’a Theme Park Adventure

Rilakkuma and Kaoru‘nun başarısından sonra seriye devam etmek isteyen Netflix‘in, stop-motion anime yapımı Rilakkuma’a Theme Park Adventure‘da; Rilakkuma, Korilakkuma, Kiiroitori ve Kaoru‘yu kapanmak üzere olan eğlence parkına oyun oynamaya giderken izleyeceğiz. Europe Kikaku‘dan Takashi Sumita ve Makoto Ueda‘nın yazacağı orijinal anime seriyi Masahito Kobayashi yönetecek. Projenin animasyon yapımını Dwarf Studios ve TYO yaparken, yapımcılığını San-X Co üstlenecek.

Thermae Romae Novae

Yamazaki Mari‘nin sevilen mangasından uyarlanacak Thermae Romae Novae‘de; Roma İmparatorluğu‘nda banyo mimarı olan Lucias kazara zamanda yolculuk yaparak günümüz Japonya‘sına gelir ve Japon banyo kültürünü öğrenir. Mari‘nin anime serisini NAZ geliştirecek.

High-Rise Invasion – 2021

Miura Tsuina ve Takahiro Oba‘nın mangasından ekranlara taşınacak anime dizisini Masahiro Takata yönetecek. Yüksek binaların üzerinde hayatta kalma savaşı yaşanacak High-Rise Invasion‘da Yuri’nin macerası ekrana gelecek. ZERO-G‘nin geliştireceği serinin seslendirme kadrosunda Haruka Shiraishi, Shiki Aoki, Akira Sekine, Junya Enoki ve Yuichiro Umehara yer alacak ve yapım Şubat 2021‘de yayınlanacak.

Thus Spoke Kishibe Rohan – 2021

Netflix‘in orijinal içeriği Thus Spoke Kishibe Rohan; JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable‘dan manga sanatçısı Kishibe Rohan‘ın serisi için malzeme toplamak için ziyaret ettiği yerlerde görüp duyduklarını içeren 4 ilginç bölümden oluşacak. Hirohiko Araki‘nin hikayesinden esinlenen anime; Toshiyuki Kato tarafından yönetilecek, Kishibe Rohan‘ı Takahiro Sakurai seslendirecek. Seri 2021‘de izleyici karşısına çıkacak.

The Way of the Househusband – 2021

Yine bir orijinal Netflix yapımı olan The Way of the Househusband‘ta; döneminin en korkunç yakuzası olan Tatsu, yer altı dünyasında bir efsanedir ancak her şeyi bırakıp tam saatli ev erkeği olmayı seçer. Kosuke Oono‘nun hikayesinden uyarlanacak anime serisini Chiaki Kon yönetecek, J.C.STAFF geliştirecek. 2021‘de yayınlanacak animede Yakuza hayatını bırakıp ev işlerine dalan Tatsu‘yu Kenjiro Tsuda seslendirecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.