Dizi Haberleri

Neil Gaiman, The Sandman Dizisinin Korkutucu Olacağını Garanti Etti

Efsanevi çizgi roman serisi The Sandman, Netflix tarafından ekrana uyarlanan Neil Gaiman, yapımla ilgili bilgileri paylaşmaya devam ediyor.

Yahoo‘ya röportaj veren Neil Gaiman, Allan Heinberg ve David S. Goyer ile yazıp, yapımcılığını üstlendiği The Sandman dizisi için, “Korkutucu olacak ama aynı zamanda çok daha fazla şey de olacak. Çünkü Sandman‘in eğlencesi çorbada çok fazla şeyin olması. Böylece aromaların hepsini tadabilirsiniz. Geçmişte bazı inanılmaz yetenekteki insanlar Sandman‘in televizyon dizisi yapılamayacağını söylemişti. Yaklaşık 10 yıl önce, fantastik bir yapımcı Morpheus‘u dördüncü bölüme kadar tanıtmayan bir dizi yapmıştı. Şu anda geliştirilen uyarlama şaşırtıcı bir şekilde Sandman gibi hissettiriyor. Sandman‘ın nasıl olduğuna inanamayacaksınız.” dedi.

Velvet Buzzsaw ve Far From the Madding Crowd‘dan Tom Sturridge‘in Morpheus / Dream rolüne seçilmesiyle ilgili de konuşan Gaiman, “Gerçekten beğendiğimiz birini bulmadan önce Morpheus için 200 küsur seçmemiz oldu. Ve sonra 300 veya 400 seçme daha izledik. O replikleri söyleyebilecek ve rolü gerçekten yapabilecek bir kişiyi bulduk. Biz de onunla anlaştık.” diye sözlerini tamamladı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.