AYBABTUDizi Haberleri

Neil Gaiman, The Sandman Dizisinin Çekimlerine Başlanacağını Duyurdu

The Sandman efsanesi Netflix tarafından ekrana uyarlanan Neil Gaiman, çekimlerin başlayacağı tarihi sosyal medyadan ilan etti.

Twitter hesabından Sandman‘in senaryo kapağını paylaşan Neil Gaiman, “Çekimlere 3 hafta içinde başlıyoruz, karantina izin verdiği ölçüde” dedi.

Hazırlıkları Covid-19 salgını nedeniyle Nisan ayında durdurulan The Sandman uyarlamasının oyuncu kadrosu tamamlandı. Set hazırlıkları süren yapımın çekimlerine ise Ekim ayının sonlarında start verilecek.

Gaiman‘ın senaryo paylaşımıyla dizinin The Space Between Universe ve Fawney Rig‘i içereceğini de öğrenmiş olduk. Vertigo Comics‘te yayınlanan seride Fawney Rig, Morpheus‘un 70 yıla mahkum olduğu yerdi.

Ünlü yazarın hem senarist hem de idari yapımcı olarak görev aldığı The Sandman dizisinin ilk sezon senaryosu tamamlandı. Hatta yazar ekibinin, Netflix‘in gelecek sezonların yapımına karar vermesi durumunda potansiyel ikinci sezon için hikayeyi formüle ettikleri konuşuluyor. The Sandman‘in başında bulunan Allan Heinberg, Neil Gaiman ve David S. Goyer ile birlikte hem yazar hem de yapımcı görevlerini paylaşacak. Serinin Netflix‘te ne zaman ekrana geleceği ise henüz bilinmiyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.