Dizi Haberleri

National Treasure Dizisinin Başrolü Belli Oldu

Disney+ tarafından hazırlanan dizinin başrolünde genç oyuncu Lisette Alexis yer alacak. Nicholas Cage‘li 3. National Treasure filmi de yolda.

İlk filmi 2004 yılında çıkan National Treasure (Büyük Hazine) eleştirmenlerden çok iyi yorumlar almasa da döneminin en başarılı gişe filmlerinden biriydi. Nicholas Cage’in başrolde oynadığı film, Benjamin Franklin Gates adında bir tarihçinin Amerikan Bağımsız Bildirgesi’nin arkasındaki bir haritaya gizlenmiş hazinelerin peşine düşmesini konu alıyordu. Serinin 2007’de vizyona giren ikinci filmi Book of Secrets da hayranlardan tam not almıştı. Beklenen devam filmiyse bir türlü gelmemişti.

Disney nihayet 15 sene sonra duruma el attı ve serinin Disney+ dizisiyle devam edeceğini duyurdu. Üstelik başrol oyuncusu da belli oldu: İnternet dizisi Total Eclipse ile ünlenen genç oyuncu Lisette Alexis, dizide Jess Morales karakterine hayat verecek. Ayrıca Nicholas Cage’li 3. film de geliyor!

Serinin yapımcısı Jerry Bruckheimer‘ın Collider’a verdiği röportaja göre Cage ve orijinal kadro dizide yer almayacak. Aksine, çok daha genç bir kadro izleyeceğiz. Ayrıca Marvel formülünü takip ederek diziyi ve filmi bir noktada birleştirme planları da varmış.

“Hem çevrimiçi platform hem de beyaz perde için National Treasure projeleri üzerinde çalışıyoruz. İki proje de şu anda aktif yapım sürecinde ve bir noktada birleşecekler. Disney+ dizisinde aynı konsepti daha genç bir kadroyla anlatacağız. Sinema filmindeyse aynı kadro yer alacak.”

Dizinin Konusu Ne Olacak?

Lisette Alexis’in canlandıracağı genç maceracımız Jess, ailesinin geçmişi üzerindeki sır perdesini aralamak için bir yolculuğa çıkacak ve elbette yolda kadim hazinelerin peşine düşecek. Açıklamaya göre kendisi kıvrak bir zekaya sahipmiş, gizemleri çok seviyormuş ve bulmaca çözmekte de epey iyiymiş (bknz. Klasik maceracı stereotipi). Orijinal serinin yönetmeni Jon Turteltaub’ın da yapımcı olarak görev alacağını ayrıca eklemiş olalım.

National Treasure dizisinin yapım süreci 2022 başında başlayacak ve dizi 2023 yılında Disney+’da olacak. Film içinse biraz daha bekleyeceğiz gibi duruyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.