Dizi Haberleri

House of the Dragon Sezon Finali Sızdırıldı

Game of Thrones‘un sızıntı laneti, House of the Dragon dizisinde de devam ediyor. House of the Dragon 2. sezon finali sızdırıldı ve sahneler sosyal medyaya sızmış durumda.

HBO, Buz ve Ateşin Şarkısı evrenini kuşatan sızıntı lanetinin önünü bir türlü alamıyor. Yayınlandığı dönem bol bol sızdırılan Game of Thrones‘un ardından House of the Dragon da sızıntılardan nasibini almaya devam ediyor. İlk sezon finali de sızdırılan dizinin şimdi de ikinci sezon finali, yayınına bir haftadan az süre kala sızdırıldı.

Bir TikTok kullanıcısı, dün akşam saatlerinde sezon finalinden tam 14 video birden yayınladı. Çözünürlük kalitesi oldukça düşük olan videoların sezon finalinden yaklaşık 30 dakikalık sahne içerdiği belirtiliyor. Variety‘nin haberine göre TikTok moderasyonu hesabı hızlı bir şekilde engellese de videolar yayından kaldırıldığında zaten 50.000 ila 100.000 arası izlenmeye ulaşmış durumdaymış. House of the Dragon sızdırıldı haberinden sonra haliyle şu anda Twitter, Reddit gibi platformlar spoiler kaynıyor.

Dizinin sezon finali 4 Ağustos Pazar günü, Türkiye saatiyle Pazartesi sabah saatlerinde yayınlanacak. Tüm takipçilerimize önümüzdeki birkaç gün spoilerlara karşı dikkatli olmalarını tavsiye ederiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.