Dizi Haberleri

Moff Gideon, Mandalorian’ın 3. Sezonunda Büyük Rol Oynayacak

The Mandalorian dizisinin kötüsü Moff Gideon‘u canlandıran Giancarlo Esposito, karakterinin 3. sezonda daha büyük bir rol alacağını düşünüyor.

Moff Gideon, Mandalorian‘ın ilk sezon finalinde The Child‘ı avlamak için görevlendirilen birliğin başına geçmişti. Star Wars hayranları bu gizemli karakter hakkında daha çok bilgi edinmek için sabırsızlansa da dizi sorumlusu Jon Favreau henüz Gideon’u çok fazla ön plana çıkarmadı.

Buradan sonrası The Mandalorian 2. Sezonu Hakkında SPOILER İÇERİR

İlk sezonun 7. ve 8. bölümlerinde boy gösteren Moff Gideon, ikinci sezonda 11. bölümde antik Mandalorian silahı olan Darksaber konusuyla gündeme geldi. 12. bölümde The Child‘ın peşine neden düştüğü açığa çıkan Moff Gideon, Dark Troopers olduğu tahmin edilen bir oda dolusu askerle birlikteydi.

Entertainment Weekly‘nin dizi ve karakteriyle ilgili sorularını yanıtlayan Giancarlo Esposito, Gideon’un ikinci sezonun geri kalan kısmında çok görülüp görülmeyeceği konusunda, “Öyle görünüyor. Ama gelecek sezon beni daha çok göreceğinizi düşünüyorum. Muhtemelen çok daha fazla Moff Gideon sahnesi olacak. Bundan emin olamıyorum ancak sanki bu ikonik yolculuğu hissetmenizi istiyorlar. Sanırım diğer hikayelerin eklenmeye başladığını göreceksiniz. Dizinin hikayeleri ile galaksinin geri kalanı ve gerçekte olanlar arasında çok derin bir bağlantı olduğunu fark etmeye başladığımızda belki de onun ne istediğini anlayacağız. Moff uzun bir oyun oynuyor, bu yüzden karakteri 2. sezonda benim gibi serpiştirilmiş olarak görüyorsunuz.” dedi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.