AYBABTUDizi HaberleriSinema Haberleri

Lucasfilm, The Mandalorian 4. Sezonunu Filme Dönüştürmeyi Düşünüyor

The Mandalorian 4. sezonunun uzun metrajlı bir film olarak seyirciyle buluşması gündemde.

The Mandalorian’ın geleceği bilinmezliğini korurken Lucasfilm‘in 4. sezonu uzun metrajlı bir filme dönüştürmeyi düşündüğü bildiriliyor. The Mandalorian beklenenden daha erken bir zamanda beyaz perdeye aktarılabilir.

MakingStarWars‘un duyurduğu söylentiye göre, Din Djarin‘in maceralarının dördüncü sezonunun geleneksel bir dizi olarak Disney+’ta yayınlanmak yerine uzun metrajlı bir filme dönüştürülebileceğini iddia ediyor. İçeriden bilgi verenler, hem Lucasfilm‘in hem de Disney‘in, devam eden WGA ve SAG-AFTRA grevleri nedeniyle Dave Filoni ve Jon Favreau‘nun, The Mandalorian’ın başlangıçta planlanan filmini yapmak için gerekli görünen dizinin iki sezonunu daha tamamlayamayacağından endişe duyduklarını iddia ettiler. Bu durumu çözmek için 4. sezonun, Rey’in yeni bir Jedi Düzeni kurmasını konu alan ve daha önce duyurulan filmden sonra gösterime girecek bir filme dönüştürülmesinin fizibilitesi hakkında tartışmalar yapıldığı iddia ediliyor. Ne Lucasfilm’in ne de Disney’in bu söylentilere yanıt vermediğini de belirtelim.

The Mandalorian 4. sezonun herhangi bir yayın tarihi olmasa da, Jon Favreau hikayenin çoktan tamamlandığını doğruladı. “4. sezon mu? Evet, onu çoktan yazdım,” dedi. “Tam olarak şekillenmiş bir hikayeyi nerede anlatacağımızı bilmemiz gerekiyor, bu yüzden [baş yapımcı] Dave [Filoni] ve ben bunun haritasını çıkardık ve sonra yavaş yavaş her bölümü yazıyorsunuz. Ben de The Mandalorian 3. sezonu post-prodüksiyonu sırasında yazıyordum çünkü hepsi bir devam, tek bir hikaye gibi hissettirmeli.

The Mandalorian Dizisinde, Klasik Filmlere Yapılan 10 Gönderme

Dizinin senaryoları tamamlanmış olmasına rağmen, WGA ve SAG-AFTRA grevleri muhtemelen dizinin yapımını bilinmeyen bir tarihe erteleyecek.

Thrawn, Mandalorian’a Karşı

Lucasfilm, Dave Filoni’nin birkaç Disney+ Star Wars serisini etkili bir şekilde birbirine bağlayacak bir film geliştirdiğini duyurduğunda Mandalorian’ın gelecekte bir noktada sinemalara sıçraması zaten bekleniyordu. Bu projeyle ilgili ayrıntılar hâlâ büyük ölçüde bilinmiyor ancak filmin Timothy Zahn tarafından yazılan ve Darth Sidious ve Darth Vader‘ın ölümünden sonra galaksinin kontrolünü ele geçirmek için ayağa kalkan Amiral Thrawn‘ı anlatan klasik bir Star Wars romanı olan Heir to the Empire‘dan (İmparatorluğun Varisi) esinleneceğine dair söylentiler arttı.

Bu bilgiler henüz doğrulanmadı ancak pek çok hayran Thrawn’ın yaklaşan Ahsoka dizisine dahil edilmesini Filoni’nin Zahn’ın romanının unsurlarını uyarlayacağının kanıtı olarak gördü.

The Mandalorian 4. sezonu için henüz bir yayın tarihi yok. Hatta dizi resmi onay almadı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.