Dizi Haberleri

Lovecraft’ın Hikayeleri Dizi Oluyor

lovecraft-banner

Oyun dünyası bir yandan H.P. Lovecraft‘ın ekmeğini yemeğe devam ederken televizyon sektörü de bu ekmekten bir parça almazsa olmaz.

Sonunda birisi çıktı ve Cthulhu’nun çağrısına cevap verdi. Legendary Pictures yapım firmasının televizyon kanalı olan Legendary TV, Lovecraft’ın hikayelerini televizyon dizisi yapmaya karar verdi.

Tuhaf kurgu (Weird fiction) türünün öncülerinden olan ve yapıtlarıyla yeni nesil yazarlara ışık tutan, okuyuculara da korku salmaya devam eden H.P. Lovecraft’ın 16 öyküsü televizyon ekranlarında bizleri korkutmaya geliyor.

cthulhu

Yapımcılığını Lorenzo Di Bonaventura ve Dan McDermott’un yapacağı dizinin pilot bölümünün senaryosunu Matthew Francis Wilson hazırladı. Dizinin önemli bölümlerinden bazıları “The Call of Cthulhu” (Cthulhu’nun Çağrısı), “The Shadow Over Innsmouth” (Innsmouth Üzerindeki Gölge) ve “The Dunwich Horror” (Cadılar) olacak.

Dizinin ne zaman ekranlarda olacağı şimdilik bilinmiyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Umarım diğer eserlerinden de bir şeyler hazırlarlar; Ex Oblivione, Old Bugs ve The Alchemist gibi eserleri de şahanedir. En azından birkaç bölüme ekleseler fena olmaz. :)

  2. Multiverse’teki en başarılı korku konseptidir Lovecraftian horror, ama sinema sektörü adam gibi işleyememiştir. Cthulhu temalı bütün filmleri üzüntü ve tatminsizlikle izledim. Umarım bu sefer kaliteli görsel efektler ve fazla efekt kullanmadan bile verilebilecek kaliteli korku hissiyatı üzerine uğraşırlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.