Dizi Haberleri

Kenobi Dizisinde The Clone Wars Göndermeleri Olabilir

Disney+’ın, The Mandalorian’dan sonra en çok merak edilen yeni yapımı Kenobi dizisinde, The Clone Wars dönemine atıfta bulunan sahneler olabilirmiş.

Geçen hafta içerisinde Hayden Christensen’in, Anakin Skywalker’ı tekrar canlandırmak üzere Disney ile anlaşmaya oturduğu haberi ortaya çıkmıştı. Bunun tek mantıklı açıklaması, Obi-Wan Kenobi odağında geçecek dizide yer alacak olması.

Disney+ üzerinden yayınlanması planlanan Obi-Wan Kenobi dizisi, Revenge of the Sith ve A New Hope filmleri arasındaki dönemde geçecek. Ancak bir yandan da geçmişe yönelik bazı sahneler yer alacağı söyleniyordu. Christensen’in dizinin kadrosuna eklenmesiyle beraber The Clone Wars dönemindeki olayları da dizide izleyebileceğimiz söyleniyor.

Haber Kessel Run Transmissions üzerinden paylaşıldı. Daha öncesinde, Ahsoka Tano’nun The Mandalorian’ın ikinci sezonunda yer alacağı sızıntısını paylaşan site, bu haberle de beklentileri yükseltmiş oldu.

Keza sadece Anakin Skywalker olarak değil, henüz karanlık tarafa yeni geçmiş Darth Vader’ı da canlandıracak olabilir. Ancak Clone Wars dönemi hakkındaki sahneler ilgi çekici olacaktır.

Açıkçası Christensen’in geri dönüşünden pek memnun olan izleyicilerden değilim. Kendisini seride oldukça yeteneksiz bulmuştum. Sonraki yıllarda çektiği filmleri pek takip etmedim ama umarım oyuncu olarak kendisini geliştirebilmeyi başarmıştır.

Diziye olan güvenim Evan McGregor’ın tekrar Kenobi rolüyle karşımıza çıkacak olmasının yanı sıra, serinin başında The Mandalorian yönetmenlerinden Deborah Chow’un olması.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.