Dizi Haberleri

Keanu Reeves, Moon Knight Olabilir

Marvel Stüdyoları, Disney+ platformu için geliştirdiği Moon Knight dizisi çekimlerine Kasım ayı sonlarında başlamayı planlarken, serinin başrolü için de çok tanıdık bir isim ön plana çıkıyor.

Illumiderdi‘nin haberine göre; son yıllarda John Wick serisinin başrolünde yer alan ve yıllar sonra 4. filmle beyazperde serüvenine dönen Matrix için kamera karşısına geçen Keanu Reeves‘in Moon Knight dizisinde başrol oynaması isteniyor. Haberde, bugüne kadar Marvel ile çeşitli projeler için görüşme yapan Reeves‘e ulaşılıp ulaşılmadığına dair bir bilgi yer almazken, stüdyonun kır saçlı paralı asker olarak tanımlanan Marc Spector yani Moon Knight‘ı canlandırmak üzere 40-50’li yaşlarında bir aktör aradığı belirtiliyor.

Disney+ dizisi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Moon Knight‘ın Marvel Sinematik Evreni‘ndeki hikayesi şöyle:

Marc Spector eski bir boksör, paralı asker ve CIA ajanıydı. Patronu Raoul Bushman‘ın yağmalamayı planladığı gizemli arkeolojik ait alanını bulduktan sonra işvereni tarafından ihanete uğradı. Ölümün eşiğindeyken Mısırlı Ay Tanrısı Khonshu ile karşılaşan Spector, yaşamı karşılığında onun dünyadaki temsilcisi olmayı kabul eder ve insan üstü güçler kazanır. Amerika’ya dönerek paralı askerlikten servet kazanan Marc Spector, Moon Kniht (Ay Şövalyesi) olarak suçlularla mücadeleye başlar. Suç mücadelesi sırasında servetinin sorgulanmaması için milyoner Steven Grant, suç unsurlarını saptamak için taksi şoförü Jake Lockley gibi birden fazla kimlik kullanır.”

Marvel ile bir türlü bir araya gelemeyen Keanu Reeves‘i Moon Knight olarak görmek kesinlikte harika bir deneyim olacaktır tabii stüdyo ve ünlü aktör anlaşırsa. Siz ne dersiniz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.