Dizi Haberleri

John Wick Anime Serisi de Yolda

John Wick anime serisinin de yolda olduğu açıklandı. John Wick 4, Keanu Reeves‘in başrolünde olduğu film serisini sona erdirmiş gibi görünse de, yapım ekibi durmak bilmiyor. Serinin ortak yaratıcısı ve yönetmeni Chad Stahelski ile Lionsgate Motion Picture Group Başkanı Joe Drake‘ten John Wick ile ilgili yeni projelerin müjdesi geldi.

John Wick

The Playlist‘in The Discourse Podcast‘ine katılan Chad Stahelski, John Wick film serisinde henüz tam olarak keşfedilmemiş gizli bir unsur olan The High Table‘ı inceleyecek yeni bir TV dizisi planını açıkladı. Yakın zamanda yayınlanan The Continental adlı öncül diziden farklı olacağı belirtilen yeni TV serisi, John Wick 4‘te gördüğümüz Donnie Yen‘in Caine‘i, Shamier Anderson‘ın The Tracker‘ı ve Rina Sawayama‘nın Akira‘sı gibi karakterleri derinlemesine incelemek için bir fırsat olacak. Stahelski, “Bu tamamen ayrı bir konu. Lionsgate bize John Wick dizisini geliştirtiyor, biz de The High Table’ı bu dizide biraz keşfedebileceğimizi düşündük. Bunu gerçekten dört gözle bekliyoruz. Gerçekten heyecanlıyız çünkü TV dizisini ve bir Japon animesi yapıyoruz.” dedi.

John Wick anime (temsili)

Öte yandan Lionsgate Motion Picture Group Başkanı Joe Drake de üç aylık mali raporda, “Wick tarafında birden fazla yan ürünümüz ve Wick 5 var. Yazarların grevi başladığında üzerinde çalışmaya başlamıştık ve biter bitmez işe geri döndük.” ifadelerini kullandı. Drake‘in odak noktası öncelikle uzun metrajlı filmler olsa da, birden fazla yan ürün ile Stahelski‘nin bahsettiği projelerden bahsetmesi muhtemel. John Wick‘in ekran serüveninin nereye gideceğini öğrenmek için ise daha beklememiz gerekecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.