Dizi Haberleri

Javicia Leslie’li İlk Batwoman Görseli Geldi

The CW kanalında yayınlanan Batwoman dizinin kadrosuna katılan Javicia Leslie, karakterinden ilk fotoğrafı sosyal medyada yayınladı.

İlk sezonda Batwoman‘ı canlandıran Ruby Rose‘un diziden ayrılmasının ardından yerine geçen Javicia Leslie, Instagram hesabından kostümlü bir kareyi paylaştı. Batwoman‘a dönüşen Ryan Wilder adında yeni bir karaktere hayat veren Leslie mesajında, “Dikkat et Gotham, kostümümü giydim ve gitmeye hazırım. Ama önce Ryan Wilder’ın batsuit ile kendi dönüşünü tamamlamasını bekle” dedi.

https://www.instagram.com/p/CFlKJHtBaRU/?utm_source=ig_web_copy_link

Öte yandan Batwoman dizisinin yapımcısı Caroline Dries, başrol oyuncusu Ruby Rose ayrıldıktan sonra yeni bir karakter yaratma kararı almalarının sebebini açıkladı: “Geçmişinde Batwoman‘dan ilham alan yepyeni bir karakter yaratıyorum; görevi üstlenmak için tamamen doğru kişi olmayabilir ama onu eğlenceli kılan da bu. Batwoman‘ı farklı bir karakter olarak yeniden başlatmak Ruby‘nin Kate Kane‘e kattığı her şeye saygı duyulmasını sağlayacak ve seyirciye de biraz yardımcı olacaktır.”

İkinci sezonu Ocak 2021‘de yayınlanacak dizide ekrana çıkmaya hazırlanan Ryan Wilder‘ın hikayesi ise şöyle:

“Sevimli, dağınık, biraz aptal ve yabani Ryan, yıllarını uyuşturucu kaçakçısı olarak geçirir, GCPD’den kaçar ve acısını maskelemek için kötü alışkanlıklar edinir. Artık Ryan, bitkisiyle birlikte minibüsünde yaşamaktadir. Bir sokak kedisi için süt çalabilecek ve aynı zamanda sizi çıplak elle öldürebilecek olan Ryan, en tehlikeli savaşçı türüdür: Çok yetenekli ve çılgınca disiplinsiz. Lezbiyen. Atletik. Ham. Tutkulu. Yanılabilen. Ve tipi Amerikan kahramanlarımızdan değil.”

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.