Dizi Haberleri

James Wan, İtalyan Çizgi Roman Efsanesi Dylan Dog’un Dizisini Yapacak

Kariyerine gişe rekorları kıran filmlerin yanı sıra hayran kitlesi sınırlı çizgi romanların uyarlamalarını da dahil etmeyi seçen James Wan, bu kez gözüne İtalya’da uzun süredir yayınlanan Dylan Dog serisini kestirdi. Swamp Thing dizisi fazla uzun ömürlü olmasa da The Magic Order serisiyle bu alandaki çalışmalarını sürdüren James Wan, Dylan Dog‘un televizyon dizisini geliştirmek için harekete geçti.

Variety‘nin haberine göre, James Wan‘ın prodüksiyon firması Atomic Monster, İtalya‘nın en çok satan çizgi romanlarından Dylan Dog için yayıncı Sergio Bonelli Editore ile işbirliğine girdi. Tiziano Sclavi tarafından 1986‘da ortaya çıkarılan Dylan Dog çizgi serisi, vahşi paranormal vakaları alan doğaüstü özel dedektifin maceralarını konu alıyor.

James Wan, karakter ve seriyle ilgili heyecanını şu sözlerle anlatıyor: “Dylan Dog, gerçekten favori karakterlerimden biri. “Nightmare Investigator (Kabus Araştırmacısı)” ile ilk tanışmam lisedeki Avrupalı arkadaşlarım sayesinde olmuştu. yabancı yazıyı anlamasam da, çizimlerin güzelliği sayesinde hikayeyi kolayca anlamıştım. Sergio Bonelli Editore ile bu seriyi ekrana taşıyacağımız için çok heyecanlıyım.”

30 yılı aşkın bir süredir yayın hayatına devam eden Dylan Dog, 1994‘teki Cemetery Man ve 2011‘deki Dylan Dog: Dead of Night filmleri ile sinemaya da uyarlanmıştı. Korku türünün başarılı örneklerinden Dylan Dog efsanesinin, James Wan ve ekibi tarafından TV ekranlarına nasıl taşınacağını görmek heyecanlı olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.