Dizi Haberleri

J.J. Abrams’ın Yeni Bilimkurgu Dizisinin Adı ve Kanalı Belli Oldu

Birkaç hafta önce J.J. Abrams’ın yeni bilimkurgu dizisi üzerinde çalıştığını öğrenmiştik. Son gelen bilgi, Abrams’ın dizisine HBO‘nun talip olduğu yönünde… Serinin adı da belli oldu: Demimonde.

HBO’da yayınlanacak olan bilimkurgu dizisi Demimonde, bir ailenin çevresinde geçecek ve izleyicileri başka bir dünyaya götürecek. Bilim insanı anne, kocası ve kızı ile korkunç bir trafik kazası geçirir. Kazanın ardından anne komaya girerken, kızı da annesinin deneylerini incelemeye başlar ve kendini baskıcı bir güce karşı sürdürülen bir dünya savaşının ortasında bulur. Babası da kızını bu yeni dünyada takip edecektir.

J.J. Abrams‘ın senarist ve yapımcılığını üstlendiği seri, 2008 çıkışlı Fringe‘ten sonraki ilk televizyon yapımı olacak. Felicity, Alias ve Lost‘un yaratıcılarından olan Abrams’ın eli şu sıralar bir hayli dolu. Lucasfilm için Star Wars: Episode IX filmini yazıp yönetmesi beklenen ünlü sinemacı, Quentin Tarantino’nun yöneteceği yeni bir Star Trek filmi için de çalışmalarını sürdürüyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.