Dizi Haberleri

J.J. Abrams, Madame X DC Dizisi Geliştirecek

J.J. Abrams ve Angela Robinson, HBO Max için Madame X dizisi geliştirmeye hazırlanıyor. Abrams ile Robinson’ın DC dizi projesi Justice League Dark evreninde yer alacak.

Warner Bros. kendi yayın platformunu başlatma planlarını duyurduğunda, DC projelerinde bu kadar yoğun bir çalışmaya geçmesi beklenmiyordu. Ancak şu anda stüdyo Green Lantern antoloji dizisi, Matt Reeves‘in The Batman öncül filmi ve James Gunn‘dan The Suicide Squad bağlantılı bir Peacemaker dizisini geliştiriyor. HBO Max ise Harley Quinn, Titans ve diğer orijinal DC Evreni dizilerini geri getirmeye odaklandı.

Bir yandan da J.J. Abrams‘ın DC ve HBO Max ile bir Justice League Dark evreni yaratma projesi şekilleniyor. Ki proje kapsamında bir Constantine dizisi ve bir Zatana bağımsız filmi de yer alıyor. The Holywood Reporter‘ın haberine göre; Abrams bu projeye bir karakter daha dahil etmeye hazırlanıyor. Abrams ile yapım firması Bad Robot, DC karakteri Madame X‘i konu alan bir dizi geliştirecek ve HBO Max‘te yayınlanacak serinin senaryosu için de Angela Robinson ile birlikte çalışacak.

DC karakterlerinden Madame X, Madame Xanadu ve Nimue Inwudu olarak da biliniyor. David Michelinie ve Val Mayerik tarafından 1978 yılında yaratılan karakterin ilk ortaya çıkışı Doorway to Nightmare çizgi roman serisinin ilk sayısında oldu. Madame X, geçmişte Suicide Squad, John Constantine, The Spectre ve Mary Marvel ile birlikte çalışmıştı. Madame X ayrıca Etrigan the Demon olarak da bilinen Jason Blood‘ın da sevgilisiydi. Karakter, Swamp Thing dizisinin birinci sezonunda Jeryl Prescott tarafından canlandırılmıştı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.