Dizi Haberleri

İşte 2021’de Gelecek 11 Netflix Anime Serisi

Orijinal 5 yeni anime serisini duyuran Netflix, 11 anime serisiyle ilgili gelişmeleri de yayınladı.

Resident Evil: Infinite Darkness, Godzilla Singular Point, Pacific Rim: The Black ve Transformers: War for Cybertron Trilogy gibi yapımları da içeren 11 anime serisiyle ilgili detaylı bilgiler Netflix Anime Festival 2020 etkinliğinde açıklandı.

Eden

Netflix orijinal anime serisi olan Eden‘da, yönetmen Irie Yasuhiro‘dan yepyeni bir hikaye izleyeceğiz. Senaryosunu Kimiko Ueno‘nun yazacağı fantastik bilimkurgu anime dizisinde robotlar tarafından yetiştirilen Sarah adlı bir kızın yaşadıkları ekrana gelecek. Animasyon yapımcılığını Quebico Pictures ve CGCG‘nin üstlendiği yapım 2021‘de yayınlanacak ve seslendirme kadrosunda Marika Kono, Kentaro Ito, Kyoko Hikami ile Koichi Yamadera bulunacak.

RESIDENT EVIL: Infinite Darkness

Capcom‘un Resident Evil video oyunundan ekrana uyarlanan Netflix orijinal CG anime serisi Resident Evil: Infinite Darkness 2021‘de çıkacak. 3 boyutlu CG animasyonu Quebico tarafından yapılan anime diziyi TMS Entertainment geliştiriyor.

Vampire in the Garden

Attack on Titan‘ın yapımcısı WIT Studios tarafından geliştirilen Vampire in the Garden‘da; Momo adlı genç bir kız ile vampir kraliçe Fine‘nin bir zamanlar vampirlerle insanların beraber yaşadığı söylenen Paradise adlı dünyayı aramalarını anlatacak. Ryotaro Makihara‘nın yönetmen koltuğunda oturduğu anime 2021‘de yayınlanacak.

Yasuke

Netflix‘in 2021‘de ekrana getireceği animelerden Yasuke, LeSean Thomas tarafından yazıp, yönetilecek. MAPPA‘nın animasyon yapımcılığını üstlendiği serinin konusu şöyle:

“Mekanizmalar ve sihirle dolu ama savaş yorgunu feodal Japonya’da, büyük ronin Yasuke, şiddet dolu geçmişini geride bırakıp barışçıl bir yaşam sürdürmeye çalışmaktadır. Ancak bir köy, toprak ağası ile başlayan savaşla toplumsal kargaşanın merkezi haline gelirken, Yasuke kılıcını alıp karanlık güçlerin ve kana susamış savaş ağalarının hedefi olan gizemli bir çocuğu korumak zorunda kalır. Yasuke, efsanevi Oda Nobunaga’ya hizmet eden ilk Afrikalı samuray olma özelliğini de taşır.”

Godzilla Singular Point

Orijinal anime serisi Godzilla Singular Point‘i Toh Enjoe yazıp, Atsushi Takahashi yönetecek. 2021‘de yayınlanacak seride Godzilla efsanesini bir kez daha ama bu kez genç dahiler Mei Kamino ve Yun Arikawa‘nın hikayesinde izleyeceğiz.

Pacific Rim: The Black

Pacific Rim efsanesinin Netflix anime uyarlamasının başında Craig Kyle ve Greg Johnson bulunuyor. Legendary Entertainment yapımcılığında Polygoon Pictures tarafından geliştirilen Pacific Rim: The Black, 2021‘de seyirci karşısına çıkacak.

Transformers: War for Cybertron Trilogy

Autobotlar ve Decepticonların savaşının kökenine döneceğimiz Netflix orijinal anime serisi F.J. DeSanto ile Matt Murray‘in elinden çıktı. Hasbro ve Rooster Teeth‘in yapımcılığını üstlendiği Transformers: War for Cybertron Trilogy, yine Polygon Pictures tarafından geliştirilecek ve yakın zamanda yayınlanacak.

Trese

Budjette Tan ve KaJO Baldisimo‘nun yarattığı Trese anime dizisi; Filipin kültüründen mitolojik yaratıkların insanların arasında saklandığı Manila‘da, Alexandra Trese‘nin kötücül doğaüstü varlıklardan oluşan yeraltı dünyasıyla yüz yüze gelmesini konu alacak. BASE Entertainment‘ın geliştirdiği dizi de 2021‘de ekranda olacak.

B: The Beginning Succession

Kazuto Nakazawa‘nın anime dizisinin devamı olan B: The Beginning Succession‘da; Keith ve Koku olayları başarıyla çözdükten sonra dünya yeniden sakinliğine döner. Geçen aylarda Keith, kendi soruşturmasını yürütmek için RIS‘e geri döner, Koku ise Yuna ile huzurlu bir hayat yaşamaktadır. Bir zamanlar Faura Blanca Enstitüsü‘nde ölen Kurou‘dan ayrıldığı sanılan Kirisame onları ziyaret eder. Kadrosunda Yuki Kaji, Hiroaki Hirata, Asami Seto ve Satomi Sato‘nun yer aldığı anime 2021‘de gelecek.

Baki Hanma

Nobunaga Shimazaki‘nin seslendirdiği Baki, yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor. TMS Entertainment‘ın geliştirdiği Baki Hanma‘da; hikaye sonunda Baki ile dünyadaki en güçlü yaratık olarak bilinen babası Yujiro arasında kanlı bir çatışmaya dönüşür.

Spriggan

1990’ların popüler mangası, 2D çizimler ve 3 boyutlu CG kullanılarak animasyon serisine dönüştürülüyor. Hiroshi Takashige ve Ryoji Minagawa‘nın hikayesinden uyarlanacak anime serisi Spriggan‘ı Hiroshi Kobayashi çekecek. 2021 animelerinden olan Spriggan‘da; bir zamanlar gezegende var olan olağanüstü bir medeniyetin mirasının, dünyanın çeşitli yerlerinde halen saklı olduğu söylenmektedir. Büyük güçler ordusu, bu gizemli ve güçlü mirasın kazı ve araştırmalarına müdahale edince savaş başlar. Aynı zamanda, Spriggan adlı bir örgüt bu kadim medeniyeti mühürlemek için çalışmaktadır.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.