Dizi Haberleri

Hulu, Netflix’in İptal Edilen Marvel Dizilerine Kollarını Açtı

Netflix’te yayınlanan Marvel Sinematik Evreni dizileri 2018 yılı içerisinde bir bir iptal edilmişti. Iron Fist ile başlayan iptal haberleri Luke Cage ve Daredevil‘ı da kapsayınca üç serinin hayranları umutsuzluğa düşmüştü ki, Hulu‘dan beklenmedik bir hamle geldi.

The Wrap’e konuşan Hulu Orijinal Programlama Bölümü Başkan Yardımcısı Craig Erwich, Marvel ile çalışmalarını genişletmeye hazır olduklarını belirterek, “Marvel’ın ilgimizi çeken birçok serisi var.” dedi. Erwich, Netflix’in iptal edilen üç Marvel dizisiyle ilgili soruya ise, “Bu ne zaman hazır olduklarına ve en önemlisi arkasında kimin olacağına bağlı” yanıtını verdi.

Marvel’ın ana şirketi Disney’in yüzde 60’ına sahip olan Hulu, Disney Plus‘ta 13 yaş üzeri yayının yapılmayacağının duyurulmasıyla birlikte, daha yetişkin odaklı dizilerin adresi olma yolunda ilerliyor. Hafta başında Marvel TV ile anlaşan Hulu, Howard the Duck, M.O.D.O.K., Hit-Monkey ve Tigra & Dazzler dizileri için imzayı attı. Bu dört seri yapımcılar Patton Oswalt, Kevin Smith ve Chelsea Handler tarafından yazılıyor. Yetişkin düzeyde olacağı ifade edilen animasyon dizileri Josh Gordon ve Will Speck yönetecek. Hulu‘nun Marvel ile yakın teması Iron Fist, Luke Cage ve Daredevil‘a yarayacak mı yakında göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.