Dizi Haberleri

Hulu, Ghost Rider Dizisinden Vazgeçti

Bu yılın başlarında, Marvel ile Ghost Rider ve Hellstorm televizyon dizilerini geliştireceğini öğrendiğimiz Hulu, planlarında değişiklik yaptı ve Hayalet Sürücü dizisini iptal etti.

Deadline‘ın duyurduğu habere göre; Marvel‘ın ilk kez 1972 yılında çizgi romanlarda ortaya çıkan anti-süper kahramanı Ghost Rider‘ın ekran macerası, Hulu‘nun yaratıcı ekiple fikir uyuşmazlığı yaşamasının kurbanı oldu. Hulu, Hellstorm dizisinin çalışmalarını sürdürürken, Ghost Rider‘ı iptal etti.

Marvel’s Agents of SHIELD‘da Hayalet Sürücüyü canlandıran Gabriel Luna‘nın başrolde olacağı dizinin başında Ingrid Escajeda bulunurken, yapımın yürütücü yapımcılığını Paul Zbyszewski ve Jeph Loeb üstlenmişti. Hulu‘nun kararından sonra, Ghost Rider‘ın solo dizisinin akıbeti Marvel Television‘a kaldı. Hayalet Sürücü hayranları, Marvel‘ın dizi projesini başka bir kanalla ya da yayın platformu ile geliştirmeye devam etmesini istiyor. Hali hazırda Hulu ile Marvel’s Runaways‘in 3. sezonu, M.O.D.O.K., Hit-Monkey, Tigra & Dazzler Show ve Howard the Duck animasyon dizileri ve The Offenders‘ı yapan Marvel‘ın Ghost Rider dizisiyle ilgili kararı ne olacak? Bekleyip, göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.