Dizi Haberleri

Henry Cavill, The Witcher 2. Sezon Setinden Fotoğraf Paylaştı

The Witcher dizisinde Rivialı Geralt‘ı canlandıran Henry Cavill, 2. sezon çekimleri başlayan setten bir fotoğraf yayınladı.

Instagram‘dan yaptığı paylaşımda Kaer Morhen‘deki sahneler için makyaj masasında Geralt‘a dönüşmeye hazırlanan Cavill, oyuncu ve yapım ekibinin haftada iki kez Covid-19 testi olduğunu da açıkladı.

Başında iki makyöz varken fotoğrafını çeken Henry Cavill, “Bu yıl kellik bonesi yok. Sadece 2 çeşit tıbbi bant ve biraz yapıştırıcı. Çıkarmak eğlenceli. Jacqui ve Ailbhe melek dokunuşuna sahip. Jacqui daha çok bir intikam meleği ama hepsi çekiciliğinin bir parçası. Endişelenenler için; hepimiz Covid’den temizlendik ve köpürdük. Kaer Morhen’de haftada iki kez test ediliyoruz” dedi.

İlgili Makaleler
https://www.instagram.com/p/CEHjm2fhihN/?utm_source=ig_web_copy_link

Salgın tedbirleriyle çekimlerine başlanan The Witcher‘ın ikinci sezonunda kadroya Game of Thrones‘tan Kristofer Hivju, Nivellen; Killing Eve‘den Kim Bodnia, Vesemir rolleriyle katılacak. 2. sezonda ayrıca Paul Bullion (Witcher Lambert), Yasen Atour (Coën), Agnes Bjorn (Vereena), Thue Ersted Rasmussen (Eskel), Aisha Fabienne Ross (Lydia) ve Mecia Simson (Francesca) karşımıza çıkacak. Netflix‘in sevilen dizisinde Ciri‘yi Freya Allan, Yennefer‘i ise Anya Chalotra canlandırıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.