Dizi Haberleri

HBO, House of the Dragon Dizisindeki Ejderhaların İlk Görüntülerini Paylaştı

Game of Thrones‘un geçmişini bizlere sunacak olan House of the Dragon dizisinden yeni görseller paylaşıldı. Warner Media’nın CEO’su, yakında çıkacak olan House of the Dragon‘dan iki konsept görüntüyü paylaştı.

HBO, 10 bölümlük ilk sezon için Ekim 2019’da diziye onay vermişti ve George R.R. Martin’in kaleme aldığı Fire & Blood (Ateş ve Kan) kitabındaki bazı hikayelerin hikayeye dahil olacağı belirtilmişti. 2022 yılında yayınlanması planlanan diziden şimdiye kadar ulaşan tek haber, Kral Viserys I‘i oynayacak oyuncuydu. Şimdi de dizide göreceğimiz ejderhaların konsept çizimleri paylaşıldı.

Görüntüde kocaman bir bronz / altın ejderha görüyoruz.

Sadece kafası paylaşılan konsept çizimde ise kırmızı siyah renklere ait başka bir ejderha paylaşıldı.

Ateş ve Kan kitabı ve Westeros’un zaman çizelgesinden bildiklerimiz göz önünde bulundurulduğunda dizide “Ejderhaların Dansı” olarak bilinen Targaryen iç savaşını izleyeceğimiz belli. Burada ejderhaların da çok yoğun şekilde bulunduğunu biliyoruz. Yani göreceğimiz tek ejderha bunlar olmayacak ama dizinin de özellikle 3 karakter ve 3 ejderhaya odaklanacağını biliyoruz.

Güçlü bir görüntüye sahip kırmızı siyah ejderha, Targaryen iç savaşında kilit bir öneme sahip olan Vhagar gibi görünüyor.

Bronz / altın ejderhanın, bu iç savaş sırasında Westeros’un kontrolü için yarışan iki hükümdardan biri olan Aegon Targaryen II‘nin bineği Sunfyre olması muhtemel görünüyor. Görüntünün Vermithor‘u veya daha küçük ejderhalardan birini tasvir etmesi de mümkün tabii.

HBO, House of the Dragon için birkaç ay içinde çekimlere başlayacağını da duyurdu. Bu sayede 2021 yılında diziden daha çok görsel de göreceğimiz kesin.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.