Dizi Haberleri

Gotham Knights Dizisinde Two-Face’i Misha Collins Canlandıracak

Gotham Knights dizisinde Two-Face (Harvey Dent) karakterini Misha Collins canlandıracak. Aktör bu diziyle kötü yüzünü göstermeden önce Supernatural‘da melek Castiel olarak karşımıza çıkmıştı.

The CW aralık ayında Gotham Knights dizisi hazırlayacaklarını duyurmuştu. Bu duyuruyla birlikte Supernatural dizisinin öncesini, Winchester kardeşlerin ebeveynlerinin hikayesini anlatan bir dizi hazırladıklarını da haber vermişlerdi. Şimdi de Gotham Knights’ın pilot bölümü için Supernatural aktörü Misha Collins ile anlaştıklarını açıkladılar.

Böylece Misha Collins, şimdiye dek dizide yer alacağı açıklanan en ünlü isim oldu.

Dizinin konusu şu şekilde:

Gotham Knights, Bruce Wayne’in ölümüyle sarsılan Gotham Şehri’nde geçiyor. Wayne’in asi evlatlığı ise bu talihsiz zamanda kendisini Batman’in düşmanlarının çocuklarıyla işbirliği içinde buluyor. Zira bu çocukların hepsi Batman’in ölümüne sebep olmaktan suçlanıyorlar ve kendilerini aklamak istiyorlar. Gotham her zamanki gibi tehlikeli bir şehir. Ancak şehrin kurtarıcıları bu bir grup firari olabilir.

İlk bölümün yönetmen koltuğunda Danny Cannon oturuyor. Cannon daha önce 1995’te çıkan Judge Dredd filminde ve Gotham dizisinin bazı bölümlerinde yönetmenlik yapmıştı. Senaryoyu da Batwoman dizisinde de beraber çalışan senarist ekip hazırlıyor. Yani Chad Fiveash, James Stoteraux ve Natalie Abrams‘ın kaleminden çıkacak bir hikaye izleyeceğiz. Dizinin yapımcı firmaları da Warner Bros ve Berlanti Productions olacak.

Okurlarımızın dikkatine! Bu dizi daha önceden duyurusunu yaptığımız Batman: Gotham Knights oyunundan tamamen ayrı bir proje. Aynı ekibi ya da hikayeyi paylaşmıyorlar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.